Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zasugerować facetowi,że już się z nim nie umówię, bo był skąpy?

Polecane posty

Gość gość
jak już facet skąpi dla ciebie na kawe to uciekaj od biedaka póki czas :)

Gość gość
baba to pasożyt, od zawsze tak było, zdychać suki, bardzo dobrze że się nie rozmnażacie X do babci i matuli ociec tak rzykaj :P

Gość gość
* pardon: oumy :D

Gość gość
zawiecha tematu

Gość dla was burak
gość dziś niestety trudno niezgodzić się z prawdą

Gość gość
gość dziś one też pasożyty i leniwe suki, nie zaprzeczam

Gość gość
ale cienki w uszach kretyn, z laskami nie ma szans :D

Gość gość
śmierdzi na odległość biedakiem i niedorajdą, jedyna rada, uciekaj!

Gość gość
powiedz mu ze twoje towarzystwo kosztuje i wrecz mu wizytowke z cennikiem

Gość gość
Jeszcze żeby on miał 16 czy nawet 20 lat to bym zrozumiała,ale to był facet po 30stce!

Gość szkoda na kawe nawet
gość dziś za 100 moge roohać piękne, młode i MIŁE panny, bez manier i księżniczkowatych wymagań, a na was suki nawet 5zł na kawe szkoda bo to kasa w błoto

Gość gość
Ten koleś to sfrustrowany prawiczek. Chce iść na k***y, ale boi się bo już nie raz został spuszczony na drzewo. Jasne, że k***a mu nie odmówi, ale po jej minie będzie mógł wywnioskować, że myśli o nim to co cała reszta. Nienawiść do kobiet nie wzięła się ze skąpstwa tylko z całkowitego braku powodzenia.

Gość 21wiek suki
gość dziś ale cienki w uszach kretyn, z laskami nie ma szans smiech.gif >>>> po hooj mi jakaś tępa suka i kotwica u nogi? do roohania??? Jak chce zaroohać ide do ładnej panienki, płace 100 i używam do woli, a za tydzień ide do innej, i nie musze tej samej nudnej, zmanierowanej szpary i mordy oglądać co tydzień. Nawet miss świata się facetowi znudzi po roku roohania, to czysta natura. Dlatego baby nie mogą sobie wziąść do wiadomości że PRZEGRAŁY, bo faceci już was do roohania nie potrzebują, a to jedyne co ich do was ciągnie. Jesteście nikomu nie potrzebne, rozumiecie to tępe suki??? To koniec waszej ery dominowania cípą!!! Buahahahahaha

Gość gość
wegetuje z dnia na dzień i pewnie też siedzi w domu bez prądu bo go nie stać na rachunki, a ogrzewanie ma w poczekalni na dworcu kolejowym :) żenada

Gość zdychać szmaty
gość dziś dziewczyny za 100 są często tak miłe i przyjemne że aż ich nieraz szkoda że się tym zajmują bo byłyby świetnymi matkami i partnerkami, nie to co wy skwaszone i niedoroohane suki co tylko jelenia do dojenia szukacie

Gość koniec z wami sukami hahaha
gość dziś stać mnie na wiele suko, ale nie mam ochoty marnować czasu i nawet 5zł na kawe na tępą suke która tylko patrzy jakby tu wydać MOJĄ KASE

Gość gość
Weź się zamknij patolu. Skoro chcesz mieć zone dziwke to sobie szukaj. Chociaż nawet d***** by cie nie chciała. A za kasę to,nie może odmówić.myślisz, ze za free tez byłaby taka mila naiwniaku? :-D

Gość sfrustrowane stare panny
pízdy wiedzą że przegrały, a z frustracji są całe czerwone, bo wiedzą że są nikomu nie potrzebne, bo to koniec teroryzowania facetów cípą, macie dwa wyjścia suki, albo kot i stare panieństwo albo morda w kubeł i klękać do miecza i połykać jak wam wasz pan każe

Gość gość
Aha:) a teraz weź głęboki wdech i wyloguj się z sympatii lub innego badziewia na którym masz konto. Moim zdaniem koleś, który nie ma powodzenia powinien korzystać z usług prostytutek. Prawdopodobnie dzięki temu będziesz mniej nerwowy.

Gość panienka zamiast kawy
gość dziś ona jest miła za kase może, a wy wogóle nie jesteście miłe, tylko zkrzywione japy i wymagania z kosmosu, to już wole tą miłą panne za kase, przynajmniej wiem że ona gra i nie musze zgadywać, a co ważne że przez tą godzine to ja czuje się dla niej ważny i spełniony a z wami sukami przy głupiej kawie tylko frustracja i niedomówienia, i jeszcze niezadowolony z życia ryj trzeba oglądać

Gość logika górą
gość dziś tańsza prostytutka niż potem bulić na bachory i alimenty, faceci są bardzo logiczni, nie to co tępe suki

Gość gość
Teraz to mi Cię nawet szkoda. Szukasz ciepła u prostytutek? Wyobrażasz sobie, że jesteś kimś ważnym dla nich? Smutne

Gość gość
Oj dzieci, dzieci.. Echh:-)) Jako kobieta powiem tak: najlepiej niech kazdy zawsze placi za siebie i po klopocie. Ja tam nie oczekiwalabym, ze facet ma za mnie placic za kawe, piwo itd bo moment kiedy przychodzi do placenia moze byc zawsze nieco klopotliwy zarowno dla dziewczyny jak i dla kolesia. Jesli idziecie do pubu i facet kupuje ci drinka zaoferuj, ze ty stawiasz nastepna kolejke i tyle.

Gość gość
gość dziś stać mnie na wiele suko, ale nie mam ochoty marnować czasu i nawet 5zł na kawe na tępą suke która tylko patrzy jakby tu wydać MOJĄ KASE x hehehehe... 2, 5 złoty na kawe śmierdzący biedak nazywa kasą :) za 10 złoty pewnie sprzedałbyś własną matke :)

Gość gość
gość dziś Teraz to mi Cię nawet szkoda. Szukasz ciepła u prostytutek? Wyobrażasz sobie, że jesteś kimś ważnym dla nich? Smutne >>>> a jakie ciepło da mi tępa suka która tylko potrafi doić i wymagać różnych kosmosów? Wole prawdziwą iluzje panienki za kase niż sztuczną realność tępej suki. Rozumiesz czy za trudne pojęcie dla ciebie?

Gość płace i wymagam
gość dziś nie rozumiesz prostej koncepcji szmato, nie ważne czy to 1 grosz czy 1 milion, chodzi o samo podejście lub jego brak

Gość gość
Ale zem sie usmiala z tutejszej dysputy no! Ktos tam napisal o wytrzasaniu wiechcia z gumiakow - dobre, chyle czola. Lubie takie poczucie humoru, zwlaszcza u dziewczat. Ogolnie to lata mi i powiewa tutejszy temat i to kto ma bulic na pierwszej czy ktorejs tam randce ale wasze rzucanie sie sobie do gardzieli ozywilo mnie na moment bom juz jakas taka oklapnieta byla w te popoludnie.. No to dawajta dalij, dalij! Chce was poczytac, hahahaha

Gość zasada nie norma
gość dziś tak, przez tą godzine jestem dla niej ważny, nie to co dla tępej suki którą biore nawet na głupią kawe

Gość gość
Do tego niuniusia co sie tak buldoczy, ze baby to suki i takie tam niegodziwe lajzy. No to znajdz se taka dziolche co bedzie cenila wolnosc tak samo jak ty a nie pierwsza lepsza Agnieszke czy inna Magde co to po roku chodzenia bedzie chciala slub i dzieci.

Gość gość
Najpierw niech zainwestuje w słownik. Rozżutne, zkrzywione , co za imbecylek. Gimbaza skończona ? Czy po szkole specjalnej?