Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zasugerować facetowi,że już się z nim nie umówię, bo był skąpy?

Polecane posty

Gość prawda do prawdy
gość dziś nie masz odpowiedzi suko, bo niestety prawdzie nie zaprzeczysz, przykre co??

Gość gość
19:38 Dokładnie tak. W Polsce są też faceci na poziomie;)

Gość gość
"Facet nie tyle skąpy co bez taktu i kultury. Sorry, ale stawia ten kto zaprasza. >>>> koleżankom też ciągle stawiasz jak je zapraszasz??? NIE!!! a to dlaczego?? równouprawnienie się kłania? o to suki walczyłyście a teraz wam się nie podoba?" x Tak, czasem płaciłam z różnych okazji i co, łyso, głupi ch/ujku? Co innego jak umawiamy się wspólnie na jakiś wypad, a co innego jak mówię, że "zapraszam was" tu czy tam.

Gość gość
gość dziś prostytutka się za kase uśmiecha a suka na kawie nawet za kawe nie, może trzeba dać jej 100 za uśmiech i drugą 100 za dojazd dorzucić, to na hooj mi takie spotkanie, gdy za 200 rooham 2 piękne młode laski przez godzine i robią to z uśmiechem na gębie a po wszystkim dziękują i zapraszają ponownie :)

Gość gość
Ja nie wiem, z jakiego powodu jakiś forumowy patol pluje jadem dla marnych 2 złotówek na kawe? Przecież 2 złote to żadne pieniądze a jak ktoś zaprasza to może również zapłacić te kilka groszy, chyba że jest biedakiem bez pracy mieszkającym z rodzicami wtedy należy trzymać się od takiego z daleka. Biedak oznacza same problemy.

Gość gość
mam w doopie co ona myśli jak wychodze, ale tępa suka na kawie ma krzywy ryj przez całe spotkanie i potem jeszcze oczekuje aby facet ją sponsorował, chyba chora umysłowo X Powiedział koleś, któremu żadnej nie udało się zaprosić na kawkę:) Gdybyś miał to w d***e to nie wyobrażałbyś sobie, że jesteś dla niej kimś ważnym.

Gość gość
gość dziś lepsze to niż trzepać samemu po nieudajej wyprawie na kawe z tępą suką

Gość prawda do prawdy
co wysram to zjadam, taki już jestem

Gość gość
tępy biedny patol z bloku ubzdurał sobie że jak stawia dziewczynie 2 złote na kawe to ma już prawo do roohania :)

Gość gość
swoją starą też wyzywasz od suk jak ma krzywy ryj bo akurat wlazłes w jej pole widzenia?

Gość gość
Aha i jeszcze rozwaliło mnie to wyzywanie od "materialistek" z powodu oczekiwania zapłaty tych kilku, kilkunatu zł :D W du/pe wsadźcie sobie te swoje 6 zł czy tam ile, jakby kobieta chciała to sobie lepszą i droższą kawę kupi, tu nie chodzi o wasze grosze, tylko o przyjemny gest, wy imbecyle.

Gość gość
gość dziś czasami płacisz a od facetów wymagasz aby CIĄGLE płacili, tu tkwi problem

Gość gość
Najpierw na tym spotkaniu trzeba być. U Ciebie to wygląda tak: -Umówisz się ze mną na kawę? -Nie. Wracasz do domu po 100, a później próbujesz dowartościować się tym, że prostytutka jest dla ciebie miła :)

Gość gość
zobaczcie jaki on jest sfrustrowany, tylko dlatego że ludzie sie krzywią na jego widok :D

Gość gość
19;38 o jakich facetach ty piszesz ?,faceci to wygineli w Powstaniu Warszawskim

Gość gość
uzbieranie 6-ciu złotych zajmuje mu 3 godziny żebrania na ulicy więc się frustruje biedak :)

Gość gość
"lepsze to niż trzepać samemu po nieudajej wyprawie na kawe z tępą suką" oczekujesz seksu po pierwszej randce? hahhaah jak masz parcie na seks to idź do burdelu, nie na randkę

Gość gość
no pewnie liczy na seks po tym jak postawi kawe za 6 zł :D

Gość gość
"czasami płacisz a od facetów wymagasz aby CIĄGLE płacili, tu tkwi problem" Piszę, że jak to ja zapraszam to wtedy stawiam, potrafisz czytać ze zrozumieniem czy za tępy jesteś?

Gość gość
"gość dziś uzbieranie 6-ciu złotych zajmuje mu 3 godziny żebrania na ulicy więc się frustruje bieda" XX ciekawe czy jak mu wrzucają monety do kapelusza to też sie krzywią na jego widok :D

Gość gość
po lekturze tego frustrata można wywnioskować że biedaki są najgorszą częścią społeczeństwa, jego patologiczna chamowatość i brak jakiejkolwiek ogłady jest porażająca

Gość cípie się należy
baby nie szanują pracy innych i uważają że im się należy bo mają cípe, czy nie racja?

Gość cípie się należy
tatuś tak zawsze mówił do mamusi

Gość gość
dziś jak dla ciebie biedacki patolu 6 złoty to wielka kasa i żyłujesz dziewczynie na berbeluche to nie dziw się że będziesz sam, leniwy frustracie

Gość gość
"prostytutka się za kase uśmiecha a suka na kawie nawet za kawe nie" zaraz, zaraz, wyzywasz kobiety od materialistek, a sam oczekujesz od nich konkretnych rzeczy w zamian za kasę? co za hipokryzja :D to czy kobieta będzie się uśmiechać to już zależy od towarzystwa, a nie od tego czy ktoś jej postawił kawę, nie bądź śmieszny :D widocznie ujowy jesteś i tyle

Gość gość
ten typ od kawy mnie rozwala :D

Gość gość
gość dziś a jak ten sam biedak za tydzień wygra pare milionów w lotto to już będzisz za nim latać i sama doopy dawać, baby to materialistyczne suki jednak, nie liczy się dla nich drugi człowiek

Gość gość
mam pomysł :) trzeba zrobić tabliczkę z napisem "zbieram na kawe dla dziewczyny bo żal mi wydać 6-ciu złotych z mojego kieszonkowego od mamy" :)

Gość jaki problem płacić
gość dziś jaki problem zapłacić za siebie idąc na spotkanie na które obie strony się zgadzają? nie chcesz za siebie płacić to nie przyjmuj zaproszenia, proste

Gość gość
gość dziś a jak ten sam biedak za tydzień wygra pare milionów w lotto to już będzisz za nim latać i sama doopy dawać, baby to materialistyczne suki jednak, nie liczy się dla nich drugi człowiek X skoro żal ci wydać 6 ciu złoty na kawe dla dziewczyny to tym bardziej żyłujesz na kupony w lotto :) dlaczegoś biedny, boś durny jak but :)