Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MarzenkaMis

Szkolenia kosmetyczne

Polecane posty

Gość MarzenkaMis

Jak dla mnie, jedne z najlepszych szkoleń na których byłam, mezoterapia mikroigłowa, super kadra, dużo się nauczyłam, teraz sama mogę wykonywać zabiegi. Link dla zainteresowanych szkoleniami kosmetycznymi http://www.szkolenia.sabell.pl/

Gość gość
Uważam, że bardzo dobrym wyborem będzie szkolenie kosmetycznie w Lukomades. Byłam ostatnio na jednym z ich szkoleń i jestem pod wrażeniem przekazu wiedzy. Szkolenia są bardzo dobrze przygotowane i uważam, że prowadzący są bardzo doświadczeni. Polecam ich szkolenia.

Gość gość
Jeżeli poszukujecie odpowiedniego miejsca, w którym będziecie mogły przejść szkolenia kosmetyczne to wybierzcie się do Krakowa do www.kak.edu.pl Jest to Krakowska Akademia Kosmetyczna, która posiada szeroką ofertę szkoleń. Każda z was powinna znaleźć tam coś dla siebie.

Ja osobiście polecam szkolenia od 4Academy . Sama u nich robiłam a teraz pracuje jako kosmetyczka w gabinecie kosmetycznym i naprawdę godne polecenia szkolenia. Nie są robione na od*al tylko porządnie prowadzone przez najlepszych 😄 

Gość sikere

Jeżeli mieszkacie we Wrocławiu i chcecie się nauczyć makijażu permanentnego to skontaktujcie się z Marzeną Kotowską, która prowadzi salon urody Perfect Glamour. Sama byłam tam na takim szkoleniu i teraz potrafię wykonać bardzo dobry makijaż permanentny.  

Gość kursy kosmetyczne

Szanowni Państwo,

Plus Edukacja Wrocław zaprasza na profesjonalny kurs: przedłużania i zagęszczenia rzęs metoda 1:1,  2:1, 3:1, oraz aplikacja rzęs metoda 2D, 3D

Nasze kursy rozpoczną się w grudniu 2019 r.

Stawiamy przede wszystkim na jakość, dlatego też kursy odbywają się pod czujnym okiem naszej wykwalifikowanej kadry nauczycielskiej, cieszącej się wieloletnim  doświadczeniem w dziedzinie zarówno medycyny estetycznej jak i kosmetologi. 

Wszelkie szczegóły wraz z cennikiem znajdziecie Państwo na naszym  FB Wrocław  ZAPRASZAMY

www.plusedukacja.pl