Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ŁMP

dziewczyna mnie zdradza a ja się na to godzę, powiem więcej podoba mi się

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Czemu narzekasz na tą pipkę. Mi tam by pasowało żeby więcej takich ofiar losu jak autor było a ja bym dymał ich panienki :classic_cool:

Gość gość
nie boli mnie zj***e doopa. bardziej bawi taki frajer nazywajacy sye facetem :P dalej nie kumasz pyyzdeczko tego? moze jestes uposledzony umyslowo? pewnie rente masz.. ok.. to w sumie sienie smieje z kaleki :D:D

Gość gość
nie no nie przesadzaj w końcu robi to co ty chcesz. przed tobą jeszcze wiele pracy w imie miłości:D z drugiej strony ciekawy przypadek kolegi wyzywającego cie w imie męskiego rodu a tak naprawde pewnie tania radośc z łatwgo do zgnojenia frajera. czasami myśle, że o męskości decydują wyzwania jakich sie facet podejmuje..bądź nie;)

Gość gość
ejj stary. wpadniesz z taka laska. i taki frajer wychowa twojego syna na piizde :(... twoje geny :P zreszta jaka laska wezmie na meza piizde :P:D..

Gość gość
od dawien dawna.. wszystkie gatunki tak maja ze slabsze samce takie p**dusie ida na przemial... by nie kalac samic swoim nasieniem :classic_cool: zj***c mu nie ma jak :(

Gość gość
akurat wyżej przykład długo tłumionej frustracji spowodowanej niepewnością swojego statusu męzczyzny i silna potrzeba utozsamienia sie ze stereotypami męskosci. fakt, ze możnaby to uznać po prostu za niekontrolowana złośc przejawiającą sie nieskoordynowanymi inwektywami tyle, że osobnik na takim poziomie rozwoju nie jest zdolny do złoszczenia sie na to, że trafił na gorszego od siebie:D i siem kólko zamyka frajer wyszedł z worka jak szydło beata

Gość gość
Ja jak pisałem, podpisałbym kontrakt niewolniczy, abym był sługą i niewolnkiem kobiet, toaletowym też, z pasem cnoty na kroczu.

Gość ŁMP
Zarabiam 4000 miesięcznie, mam mieszkanie (co prawda kupione przez chrzestną ale mam), mam też samochód, ćwiczę na siłowni, może ważę nie dużo (72 kg) ale mam bardzo ładną rzeźbę i kaloryfer na brzuchu. Myślę że sporo kobiet by było zainteresowanymi ale ja już mam jedyną :)

Gość gość
chyba Ty :classic_cool: frajerze obrońco.. roochać to ty mozesz tak samo jak autor jedyynie palcem we wlasnej doopie :classic_cool:

Gość gość
ciekawe jak długo spotkanie z autorem będzie stanowiło podstawe jego dobrego samopoczucia? pewnie jakoś do rana kiedy zacznie sie kac a ziomek na błagania o piatala odpowie grzecznie przez słucchawkę komórki pożyczonj od mamy "spiertalaj frajerze":D

Gość gość
zarabiam 50. tysi miesięcznie :classic_cool: frajerze mam wlasną firmę i pracowników :classic_cool:

Gość gość
ale nic to wciągnąwszzy dresa od adasia i buty nike od bezdomnego w parku:D popędzi szukac leszczy i frajerów których wysraszywszy swą męską fizjonomią nakłoni do współpracy w szczytnym dziele zalewania pały

Gość gość
nie mam dobrego samopoczucia przez takich pedałów jak wy :(... hańba dla naszej męskiej płci

Gość gość
"zarabiam 50 tysi frjerze mam własną firme i pracowników" xxx a masz dziewczyne?

Gość gość
ciulu moze zgasisz tego geja autor.. pozniej obrobi c***ałe bo lubi być gónwem dla takich cieci i kobiet :P.. haaaaarrrrkk TTTTFFFFUUUUU wam w parszywe ryje

Gość gość
to masz czy nie masz?

Gość ŁMP
Stało się coś niespodziewanego tego nie planowałem, napisałem jej kilka smsów z żalami, nagle zadzwonił jej telefon ale usłyszałem męski głos mianowicie - ty facet, ty jakiś ułomny jesteś?! Nie rozumiesz że ona nie ma ochoty z tobą gadać?! To chyba ten jej buchaj. Nawet słowem się nie odezwałem tylko się rozłączyłem ze strachu :o Ale się jutro będzie ze mnie śmiała

Gość gość
mam dziewczyne :P frajerze :classic_cool:

Gość gość
to co tu kooorfa robisz bratając sie z frajerami zamist ją dymac tak żeby obudziła sąsiadów po drugiej stronie ulicy pedaale jepany?

Gość gość
Ja tam lubię być nazywane psem przez kobietę, kobiety, i wizja prowadzenia mnie na smyczy przez nią i podtarcie jeh, jak przestanie sikać, podnieca mnie. Chciałbym, aby siusiały mi na twarz, czy do ust, jak do swojej toalety, wykorzystując mnie, chodząc po mnie, z pasem cnoty na kroczu.

Gość gość
autorr chooyu i czym sie chwalisz.. wypiertalaj pyyzdo temate przejęty

Gość gość
dodajesz sobie wigoru bo ci stanąc nie chciał a może masz jakies opory przed eksponowaniem zbyt długo swojej meskości z racji na dbałosc o to zeby sie nie zepsuła?

Gość gość
moze kurffooo j****a nie lubie 'blota" pyyzdoo piertolona i ulomna jak autor :D:D:D wyjadasz dzieci nieznanych kolesi z piździska swojej ladacznicy ze sie tak burzysz w obronie autora czy chcesz go poderwac i w******* :D:D:D:D

Gość gość
po chooy zaczynasz szczekać kundenku piertolony :classic_cool: do budyyyy do budyyyyyy :classic_cool:

Gość gość
a kogo koorfa mam bronić? ciebie ostojo męskosci z stygnącą dziewczyną w pokoju obok zastanawiającą sie czy wreszcie poleziesz spac zeby mogła soboe dogodzić wibratorem?

Gość ŁMP
Wiecie będę kontynuował ten temat i opisywał wyskoki mojej królewny, może za jakiś czas pokażę jej ten temat, ciekawe co by na to wszystko powiedziała :D A może znajdzie się ktoś w tym temacie kto ją zaliczy :p

Gość gość
do budy to cie matka wysyłała żeby sie piertolić s sąsiadem

Gość gość
niestety jak widac żadko tam docierałes:D

Gość gość
Faceci, którzy lubią być dominowani przez Panie, są Mężczyznami, koniec kropka.

Gość gość
frajer... zrób gałe autorowi a nie skupiasz sie na mnie pedaleee :D:D:D.. tak jak on spełniaj swe fantazje :D:D:D ode mnie dostaniesz kopa w ryjj