Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nina_11

MAM DOŚĆ JEGO KONCZENIA WE MNIE!!

Polecane posty

Gość Nina_11

Otóż tak jak w temacie, mam dość tego że mój chłopak we mnie kończy!! Już mam dosyć tych soczków (my tak je nazywamy z chłopakiem), wkurza mnie jak on się spuści a one potem ze mnie wylatuja!! Jeszcze drażni mnie ich zapach! Nienawidzę tego!! Przez to spuszczanie czuje.sie brudna! Jak pomyślę o tym to aż mi się wymiotować chce :( Wy też tak macie?? Czym to może być spowodowane?? :o Dodam że mamy ja mam 22 lata a mój chłopak 24, a w związku jesteśmy ponad dwa lata współżyjemy od około roku

Gość gość
A przyjemność z seksu? a orgazm? być może powinniście od siebie troszkę odpocząć/

Gość gość
Niech założy gumę. I po problemie

Gość gość
No! przyznam że kiedy po wszystkim się ochłonie to nie jest to zbyt przyjemne uczucie,masz trochę racji.

Gość Unilite
NIech sie spuszcza pudrem ,jak Chinczycy

Gość gość
Może to i głupie ale właśnie dlatego wolę masturbację

Gość gość
Ja lubię jak mi po wszystkim poleci w majteczki,a rano jest w kroczu taka skorupka

Gość POŁOŻNA DYPLOMOWANA
bardzo lubię jak rozchylam palcami wargi sromowe a sperma po nich spływa zą do o***tu. Lubię też jak z prezerwatywy spermę wylewa mi mąż na twarz,pomaga na cerę wiem to jako położna.nie raz moje piersi oblewał też spermą ale wtedy mój biały fartuch w krórym się kochałam szedł do prania bo mąż jeszcze w niego wycierał penisa a nawet moją pochwe.Miałam też spermę na czepku położnej gdy waliłam mu konia.Tylko w sporadycznych wypadkach sperma ląduje w mojej pochwie,jest taka ciepła i przyjemna że szkoda wylewać ją do pochwy skąd i tak zaraz wypływa. widzisz ile satysfakcji daje sperma WIĘC NIE WYBRZYDZAJ P O Ł O Ż N A

Gość GIUSEPPE OTTAVIANI
A idź pan w chuuj, "soczki" ??? Ten świniak , który cię wali w ogóle orientuje się że jest coś nie halo ? Trujesz duupę tymi nędznymi prowokacjami i tyle

Gość Nina_11
Z orgazmem ciężko :( Dochodzę zazwyczaj przy palcóweczce :) Z gumką odpada, bez niej praktycznie nic nie czuje a z nią to już całkiem :( czasem spróbujemu z gumką to nawet nie wiem czy on wszedł czy nie (taki problem :()

Gość Nina_11
GIUSEPPE OTTAVIANI To jest skierowane do mnie?? Trochę jednak nie zrozumiałam twoich zarzutów!!

Gość gość
martwisz się wypływającymi "soczkami" a nie ewentualna ciążą?? :O

Gość bella  86
Jak można nie mieć przyjemności z seksu, gdy finał jest w środku . Ja odwrotnie mam niedosyt gdy jest na zewnątrz. A po stosunku trzeba się umyć i nie będzie dyskomfortu.

Gość gość
Nie wyobrazam sobie uprawiac inaczej seksu z moja dziewczyna niz bez spuszczania sie w nia.

Gość Nina_11
Biorę tabletki antykoncepcyjne :) więc nie mam się czym martwić :) Może faktycznie nie dojrzałam do seksu, prawdę mówić nie czuje tego, jeszcze ze współżyciem bym poczekala Dziękuję za odpowiedzi :) pozdrawiam cieplutko

Gość gość
Widać nie dorosłaś do prawdziwego seksu. Gdy mój chłopak kończy z mocnym wtryskiem w pochwie czy analnie zawsze mocno szczytuję. Do tego wie że zostawia wbytego do końca aż nie skończę szczytowć trwa z pięć minut.

Gość gość
To słaba jesteś. Jak facet w Tobie kończy powinnaś podziękować mu pocałunkiem. Jak w dodatku ma mocny wytrysk wiedz, że spełniasz swoje zadanie i podniecasz go ostro. W momencie kiedy w Tobie strzela powinnaś stękać mu do ucha, żeby pokazać, że Ci dobrze,