Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolejny chłopak mnie zaliczył i się nie odzywa. faceci to debile

Polecane posty

Gość gość

Czy są jacyś wartościowi mężczyźni, z którymi można stworzyć związek?

Gość gość
Oczywiście, że są :-)

Gość gość
Dlatego ja nie daje sie zaliczac :o

Gość gość
Bo zalezalo mu tylko na tym bylas tylko przygoda jednorazową. Musisz zmienić swoje postepowanie wobec facetow i nie byc taka ulegla bo inaczej kazdy facet będzie cię tak traktowal jak poprzedni

Gość gość
Autorko każdy jest taki! Mnie tak potraktowało już ponad 10 facetów. Wg mnie tylko porządne kobiety są tak traktowane

Autorko, widać porządni w takich nie gustują jak Ty, widzą że jesteś na jedną noc.

Gość emocjonalny trup
gość dziś Mnie tak potraktowało już ponad 10 facetów. Wg mnie tylko porządne kobiety są tak traktowane. Z porządną kobietą to Ty masz tyle wspólnego, że mogłaś kiedyś stać w kolejce w sklepie obok takiej.

Gość gość
w twoim przypadku jeden więcej nie robi już żadnej różnicy

Gość gość
a ktoś wam kazał uprawiac seks. nie uprawiaj to nie będziesz miał problemów.

Gość gość
gość dziś To tak będzie cały czas jak będziesz się wcześniej oddawała seksualnie

Gość gość
Ale Wy piszecie bzdury. Co to jakas zaściankowość? Gdy kobieta ma ochote na seks a nie ma stałego partnera, to ma zyc w celibacie do konca zycia? Załośni jestescie troche. Sami namawianie kobiety aby cieszyc sie zyciem, gdy ona wlasnie w taki sposob cieszy sie zyciem, nazywacie ja puszczalska.

Gość gość
puszczalska bo normalna tak nie robi

Gość gość
gość dziś Najłatwiej zwalić winę na biedną kobietę co? Ty durny samcu!

Gość gość
dupodajka

Gość gość
Nie wiem, nigdy nie potrafilem zrozumiec na czym polega jednorazowy seks. Jak mozna zaliczyc dziewczyne i nigdy nie wrocic? Przeciez seks zawsze wyzwala emocje, przyjemnosc, pozytywne przywiazanie. Ja zawsze chce wrocic, zeby miec wiecej. To chyba naturalne? Traktuje tez z szacunkiem kobiete, z ktora uprawialem seks. Jak z kims uprawiam seks zawsze buduja sie we mnie uczucia. Gardzę frajerami, którzy zaliczą dziewczynę i uciekają.

Gość gość
gość dziś jak tak bedziesz myśleć to nigdy fajnego faceta nie znajdziesz a nawet jak znajdziesz to jak zachorujesz to facet odejdzie tak was kochają.

Gość gość
szukaj i nie oddawaj się szybko seksualnie to wyjdzie ci na dobre a nawet zwiekszy szanse na znalezienie fajnego faceta.

Gość gość
10:27 Chyba coś pomyliłaś/pomyliłeś.... ;) Ja jestem chłopakiem i piszę z perspektywy faceta. Szukam dziewczyny, a nie faceta hehehe

Gość gość
faceci są beznadziejni 1 randka, dostał seksu i już się nie odzywa :(

Gość gość
Dajesz d**y na lewo i prawo i chcesz żeby przy tobie zostawali. Żenada. Za chwilę będzie cię znało pół miasta z tego twojego puszczania a druga połowa będzie czekać na swoją kolej

Gość gość
a ktoś ci kazał wskakiwać do łózka ? wina leży po twojej stronie

Gość gość
gość dziś Ja też szanuje prostytutki, z którymi uprawiam seks i też zawsze wracam by dostać więcej.

Gość smokopies
Jak już miałaś 10 takich przypadków to raczej już poszła o tobie fama żeś "łatwa" i o związku to ty możesz pomarzyć, chyba że zmienisz postępowanie ( przetrzymaj następnego z miesiąc lub dwa nawet). Choć z drugiej strony ja mam takie samo zdanie jak gość, jak było super w łóżku to dlaczego nie wrócić i tworzyć czegoś bardziej na stałe. Ale to tylko potwierdza opinię że kobiety uwielbiają tzw.******czy i zaliczaczy i nic na to nikt nie poradzi. Dopiero jak taki ją zaliczy i zostawi to skomli o normalnego i porządnego który po za seksem będzie dobrze ją traktował i szanował. Ale to jak grochem o ścianę. Już nie mam siły tego stale powtarzać.

Gość gość
Najlepiej to zwalić winę na faceta, rozłożyłaś nogi to gość skorzystał. Jakby ci ktoś chciał dać 100tys zł to też chętnie byś wzięła.

Gość gość
Zdradze wam co trzeba zrobić. Trzeba sie z facetem spotykac dluzej, uwodzic go tak zeby wiedzial ze jest szansa na seks. Facet wtedy inwestuje w kobiete nie pieniadze ale czas. W koncu facet uzna ze zainwestował w kobiete tyle ze nie oplaca mu sie jej tylko wykorzystac.

Gość gość
Mnie też kobieta zaliczyła a potem dostałem kosza na drugi dzień jak chciałem ją wziąć na obiad do restauracji. Znaliśmy się raptem 2 miesiące.

Gość gość
I nie chodzi o to ze kobieta jest puszczalska. Jednak jesli pojdzie z facetem ktory w nia nic nie zainwestowal musi liczyc sie z tym ze potem nie oddzwoni i nie bedzie szukal kontaktu. Nic jej z nim nie laczy.

Gość gość
A u mnie było odwrotnie. Nie dałam facetowi i mnie olal bo stwierdził, że bez seksu żyć nie będzie. To dopiero D**ek , a teraz jest w zwiazku z laska, ktora dała mu na pierwszej randce!!!!

Gość gość
Ja tez poszłam do łóżka z facetem na pierwszej randce a raczej nie randce tylko zakupach . Zrobiliśmy to w WC w galerii handlowej kompletnie wcześniej się nie znając. I co ? Dziś jesteśmy razem już 3 lata i mamy dziecko .

Gość gość
Ja tez poszłam do łóżka z facetem na pierwszej randce a raczej nie randce tylko zakupach . Zrobiliśmy to w WC w galerii handlowej kompletnie wcześniej się nie znając. I co ? Dziś jesteśmy razem już 3 lata i mamy dziecko .