Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chcialyscie 500 zl to teraz rodzcie dzieci co krzyczycie

Polecane posty

Gość gość

ze aborcja bedzie zakazana , sprzedalyscie sie za 500 zeta drogie panie

Gość gość
i bardzo dobrze, sama się zastrzel a nie biedne dzieci zabijac bo poped wiekszy od myslenia!

Gość gość
a twoj wpis to do czego sie odnosi bo nie rozumiem

Gość gość
Rodzenie dzieci to wyróżnienie. Mogą to robić wyłącznie kobiety. I to nie wszystkie. Bać się daru płodności to czyste szaleństwo! Tylko odpowiedzialny człowiek zawsze będzie bronił życia każdego człowieka. Jest nas wielu :)

Gość gość
18:44 rodzenie dzieci to wyróżnienie-taak,zobaczymy co powiesz na takie wyróżnienie,jak cię kilku muzułmańskich "uchodźców" zgwałci i będziesz MUSIAŁA to dziecko urodzić:-(

Gość gość
uj z uchodzcami zobaczymy jak zajdzie w ciaze pozamaciczna , to dopiero jest wyroznienie !

Gość gość
a twoj wpis to do czego sie odnosi bo nie rozumiem x a o to chodzi ze mam takie silne wrazenie ze sprzedalyscie swoj los swoja wolnosc za 500 zl najpierw dostalyscie ochlap w postaci 500 zl a a teraz rzad chce cos w zamian ( cos na tej zasadzie ) czuje ze to byla transakcja wiazana

Gość gość
20:15 najgorsze jest to, że te które bezrefleksyjnie zagłosowały na 500+,broszkę i długopis to nieco ponad 20% sprzedajnych ,a cierpieć teraz będą WSZYSTKIE:-O

Gość gość
O wy lobuzy jedne, przytulam.

Gość gość
Ja umówiłam sie na jutro na zabieg, jestem w 9 tygodniu. Tak to byla wpadka,a ja nie mam teraz czasu ani ochoty na dziecko. ktos powie - mozesz urodzic i oddac albo urodz i panstwo ci pomoze. Ale ja nie chce nic od panstwa. U mnie ciąża = utrata pracy, bo po macierzyńskim nie mialabym gdzie wracac, przerwanie studiow, ktore zaczelam po odchowaniu dziecka ( obecnie ma 7 lat). Nie czuje zadnego instynktu w stosunku do płodu, ktory jest w mojej macicy. Po prostu usune i bede dalej zyla tak jak zyje obecnie.

Gość gość
Tak ci się tylko wydaje, wyrzuty sumienia cie nigdy nie opuszcza. Nie skazuj dziecka na brak rodzeństwa. Czym się różni to żyjące od tego którego nosisz pod sercem. Napewno bije juz serduszko. Nie zabijaj, będziesz żałować.

Gość gość
dziś Rodzenie dzieci to wyróżnienie. Mogą to robić wyłącznie kobiety. I to nie wszystkie. Bać się daru płodności to czyste szaleństwo! Tylko odpowiedzialny człowiek zawsze będzie bronił życia każdego człowieka. Jest nas wielu usmiech.gif xxxxxx bardzo dobrze, tylko nie bronisz każdego, zycia kobiety nie bronisz, tylko zlepka komórek w początkowym stadium. Więc jaki taki sprawiedliwy jestes to zrob tak zeby każde życie było szanowane, a nie tylko zygoty. I nie narzucaj swoich poglądów innym, wierzącym w cos innego lub wręcz niewierzącym ok?? bo jeszcze nie żyjemy w państwie wyznaniowym , ze wskazaniem na wiadomą religię.

Gość gość
Oczywiście, że część narodu zwyczajnie się sprzedała PISOWI, za 5 stów, ale broń ma zawsze 2 końce. Te 5 stów to po pierwsze, jest ukradzione innym, zeby ktos mógł dostac, bo nie radzi sobie z wychowaniem potomstwa. Zatem po co je ma? żeby ciężar wychowania przerzucić na innych,dlaczego?? a 500 zł i tak nie starczy na skrobankę, bo będzie trzeba dylać za granicę niestety. Ale tak jest jak ktoś jest sprzedajny, zero poglądów i kręgosłupa moralnego.