Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kurfa nie jestem gotowa na wiosnę jestem gruba

Polecane posty

Gość gość

Jak ja mam zrzucić kutke zimowa z siebie :(

Gość gość
To zrzuć najpierw kilka kilo sadła

Gość gość
No ale już za późno wiosna już jest jutro ma być 20 stopni!

Gość gość
Pulpecik :D

Gość gość
To prawda że zbyt późno zauważyłaś że masz nadwagę ale jak dzisiaj będziesz mniej jadła a, kolacje sobie odpuscisz (a to dopiero początek) spadnie ci brzuch i jutro lepiej będziesz wyglądać w letnim płaszczu powodzenia

Gość gość
Jutro będę lepiej wyglądać? Mam że to 30 kg nadwagi.

Gość gość
To rzeczywiście masz sporo do zrzucenia i czeka ciebie dużo pracy ale od czegoś trzeba zacząć przecież nie masz zamiaru z tymi dodatkowymi kilogramami chodzić do końca życia musisz schudnąć i tyle nie jesteś przecież słabeuszem poza tym z pewnością jak dzisiaj ograniczysz jedzenie to jutro z mniejszym żołądkiem będziesz lepiej wyglądać niż dzisiaj z wydentym i zapewniam cię jak wreszcie schudniesz to na pewno bedziesz miała powody do samozadwolenia.

Gość gość
Ale jak żyć zanim schudne? Ja już myślę co założenie na siebie jutro do pracy:( wszystkie koleżanki wskocza w piękne wiosenne wdzianka bo są szczupłe a ja:(

Gość gość
Albo schudniesz, albo zapomnij o sezonie godowym 2016 i przekazaniu genow. :)

Gość gość
To masz motywację chcesz fajnie się ubierać i bardzo dobrze, a jutro no cóż może nie będziesz najlepiej wyglądać ale już tak po dwóch tygodnia powinnaś wiedzieć pierwsze efekty w postaci tego że rzeczy które były do niedawna obcisłe staną się jakby luźne jest takie powiedzenia że "jak chce się być szczupłym trzeba trochę pocierpieć" .

Gość gość
gość dziś Ale jak żyć zanim schudne? Ja już myślę co założenie na siebie jutro do pracysmutas.gif wszystkie koleżanki wskocza w piękne wiosenne wdzianka bo są szczupłe a jasmutas.gif x co się przjmujesz, na 100% znajdziesz faceta jak masz ładną buzie bo sporo jest takich co lubia takie puszyste:classic_cool: Już dość mamy tych wieszaków, laża stadami wszystkie takie same

Gość gość
Ponoć w tym roku wraca moda na puszyste panie, więc po co zbyteczna dieta :-) Wiosną czas na radość i spacery, a kilogramy same zejdą. A na spacery polecam tuniki w rozmiarach do 48 z Inna Ja www.innaja.com

Gość gość
słonica :D

Gość gość
locha, zjedz snikersa i nie troluj