Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZaŁamanka

Czy ja nie mam owulacji??

Polecane posty

Gość ZaŁamanka

Od kilku miesięcy bezskutecznie próbuję zajść w ciążę. Od około 3 miesięcy średnio od połowy cyklu pobolewa mnie podbrzusze, byłam u lekarza- zbadał mnie palpacyjnie, nic nie stwierdził, niedługo będę miała USG w celu oględzin jajników itp. Ostatni cykl był dla mnie o tyle zaskakujący, że byłam prawie pewna że mam owulację- Testy owulacyjne pokazały że owulacja była ok.17-19 dnia. Miałam też brunatne zabarwienie na bieliźnie. Kłuło mnie w podbrzuszu itp. Ale dostałam okres :( Co prawda spóźniony, bo w 35 dniu ( przy cyklach 30 dniowych) ale...... Co mi może być? Czy ja jednak nie mam tej owulacji?

Gość gość
Moja Kochana testy owulacyjne czasem wprowadzają w błąd. Sama długo je stosowałam ale po kilku miesiącach w których zostałam "oszukana " zrezygnowałam. W miesiącu, gdzie nie miałam owulacji testy wyszły pozytywnie. W miesiącu w którym w ciąże zaszłam testy były negatywne...Najlepiej aby potwierdzić owulacje umów się na monitoring cyklu:)

Gość ZaŁamanka
Tak bym bardzo chciała ale chodzę na NFZ i nie bardzo jest to chyba możliwe, bo na to USG czekałam już długo. A prywatnie to chyba sporo musiałabym wydać a z kasą krucho.

Gość gość
A zrób sobie podstawowe badania dla kobiet planujących ciąże (prolaktyna, hormony, tarczyca) itd.

Gość ZaŁamanka
Wszystkie badania miałam zrobione, wszystko w normie

Gość ZaŁamanka
Miał ktoś tak??