Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutasek85

Katowice Gyncentrum... komu pomogli cd.

Polecane posty

Ja z antykami jakoś nie mam problemów, ale biorę marvelon i naprawdę jest OK. Już raz wcześniej brałam i okres dostałam w 3 dniu po odstawieniu, od razu żywa krew, samopoczucie też w porządku, żadnych plamień. Kiedyś jeden cykl łykałam regulon, żeby torbiel się wchłonęła - nie najlepiej się czułam, ale plamień też nie miałam, okres normalny. Nie wiem czemu w gyn ciągle ten ovulastan... Mnie też dr Cz chciała go przepisać, ale zapytałam, czy mogę ten marvelon, czy to ma znaczenie co będę brać, bo mam sprawdzony i powiedziała, że ok, że to nie ma znaczenia, bo i jedne, i drugie mają taki sam skład

Gość gość
HOPE ja czuję się normalnie jak na @ ból jajników skurcze tylko zamiast żywej krwi takie właśnie brunatne plamienie zaczekam jeszcze jutro i zobaczę raczej zacznę od niedzieli.Dzięki MaBo

Już miałam robione kanałowe leczenie 700zl zapłaciłam za jednego zęba ..chyba z du.. wezme:/ i to jest ten sam bol...japierdziele:/

Gość gość
Aniu zapytaj jutro o ten żel zamiast lutinus'a on się nazywa crinone zobaczymy co Ci powiedzą MaBo

ania jestem co czujesz. Kilka lat temu miałam kanałówkę 2-ki górnej. DO tej pory mnie ten ząb boli. Rok temu zaczęła mnie boleć szóstka. Leczyłam ją pół roku - bez skutku, czego nie robiła dentystka, dalej bolało, choć nie powinno bo ząb był zdrowy. Tyle że ile razy wkładała mi plombę mnie zaś zaczynało boleć. Nie bolało tylko jak ząb był bez plomby... W końcu padło pytanie - rwanie czy kanałówka. Zapytałam, czy może być tak, że zapłacę kilkaset zł za kanałówkę, a ząb dalej będzie bolał, jak ta dwójka. Powiedziała że w iluś tam % przypadków tak się dzieje. Więc zęba wyrwałam. Mniejsza o to, że potem okazało się, że w 5tce o 7mce w ściankach przylegających do 6tyki były małe dziurki. Niestety czasem wciąż mnie boli, to miejsce po zębie... To chyba taka nasza natura... Zęby to parszywa rzecz. A mojej lekarce zależało by rozwiązać problem nim zajdę w ciążę bo niby jakbym zaszła byłoby za free ale problem ze znieczuleniem...

Oj dziewczynki ja już sama nie wiem co robić...bo jutro nie znajdę dentysty tak puzno :/..jutro na 7 do pracy idę potem się zwalniam i do gyn..zobaczymy boję się mu co kolwiek mówić o zębie i o antybiotyku męża bo odwołać może transfer?

Gość gość
Ania my podchodzilismy do procedury z angina u meza...w czwartek bol gardla,lekarz,angina-a w sobote punkcja...plakac mi sie chcialo!! Kasia

Smutasku mam nadzieję że się uda...pytań nie mam spisanych. ..a ja nie wiem do kogo trafię czy do dr.M czy do dr P bo ona nie zapisują w soboty do konkretnych lekarzy..

Gość gość
Nie odwola...mysmy mu w czwartek o anginie powiedzieli i dr M ze juz nic nie da sie zrobic ani niczego powstrzymac. kasia

Gość gość
Aniu trzymam kciuki za was będzie dobrze.A co do zabka to spróbuj poszukać Google telefon i jazda dzwoń gdzieś się znajdzie napewno pozdrawiam MaBo

Dziękuję za wsparcie :*..jestem teraz w pracy dam wam znać jak wrócę z gyn ..

Gość gość
Kasiu gratuluję..super info..nastawia pozytywnie a tego potrzebuje teraz. Życzę ładnego przyrostu :-). Ja dziewczynki podchodzę w tym m-cu do crio. Bardzo sie boję bardzo bardzo. Jest tu ktos po crio lub kto tez się przygotowuje? Troszkę tu nie zaglądałam i ciężko Was nadrobić ;) Dredzik kochana buziaka wysyłam. Gdzie to na te wakacje jedziecie?? Zazdroszczę...odpocznijcie sobie. Lalika

Gość gość
Ja wczoraj miałam crio :) Madzia

Gość gość
Witam. Czy może mi ktoś odpowiedzieć, czy luteina jest lekiem refundowanym? Wczoraj lekarz wypisał mi na receptę luteinę a obok było napisane 100%

Gość gość
To dlaczego lekarz w klinice napisał w recepcie 100% skoro jestem ubezpieczona i leczenie się na niepłodność?

Gość gość
Należy się na zniżkę tak więc powinnaś zapłacić  3.56 zł a nie 54.40..

Lalika jestem i czytam forum cały czas i myślę o Tobie :) super, że już teraz zaraz to crio! Jak ten czas leci. Zobaczysz wszystko się uda! A ile masz mrozików? My tylko jednego i to nasza ostatnia szansa i nadzieja na maleństwo. Jakie leki przepisał Ci dr? I znasz już termin? Pisz tu na bieżąco to będę wiedzieć co i jak :) a my na wakacje jedziemy do Włoch na 2 tyg nad Adriatyk. Cudownego dnia.

Sil jak nastawienie? Jak sie czujesz? Sciskam Cię ciepło i trzymam kciuki z całych sił :)

Aguuula...nie stresuj się moje też słabo rosły. A jak samopoczucie w trakcie stymulacji? Kiedy następna wizyta?

Madzia miałaś wczoraj crio i możesz cos więcej powiedzieć? Kto robił, jakie leki brałaś? Trzymam kciuki i pisz często. :)