Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutasek85

Katowice Gyncentrum... komu pomogli cd.

Polecane posty

Gość gość
Sil a ty kiedy betujesz? To już chyba nie długo?

Gość gość
Sil a ty kiedy betujesz? To już chyba nie długo?

MałaMi_83 gratulujemy więc bliźniaków :) Napisz nam coś więcej o sobie, jak długo się starałaś, po ilu próbach się udało, kto cię prowadził... smutasek85 jak masz wyniki badań takich to powinnaś je przedstawić w GynC i oni ci powinni wystawić receptę refundowaną. Moja beta we wtorek. Chyba nikt przede mną nie betuje. Ja już się stresuje...

Mi lekarze w gyncen. nie dawał fragminu na refundacje.ale mój lekarz prowadzacy i babka ze szpitala do której chodzę sporadycznie daje bez problemu.różnica w cenie ogromna !! 109 zl a 7 zl !!

Gość gość
Zoska1980 tak, długi protokół. I zgadza się przyjmuję puregon 200jm/dziennie i gonapeptyl 0,1mg. A Ty też coś takiego masz? Hope83- Madzia, czuję się normalnie, dwa razy tylko jakoś kijowo trafiłam na żyłkę i mi siniaki wyszły. Ale chyba od tych wszystkich suplementów, gonapeptylu wstaje z rana spocona jakbym biegała albo ćwiczyła całą noc. dorciak

Gość gość
Sil, kochana, powiedz mi, w jakich porach przyjmowałaś gonapeptyl bo chyba dobrze pamiętam że go przyjmowałas? Od początku to była stała pora dnia? Dorciak

moje jajca prawie nic nie urosły..:/ za wczesnie przyjechałam koleja wizyta w sobote..o nic nie pytałam bo nie zdazyłam ..dr zrobił mi usg i od razu wyszlismy, rozmawiac bedziemy w sobote..za wizyte nic nie płaciłam ...dr M pod tym względem jest w porządku

Tak przyjmowałam gonapeptyl - wg zalecenia - rano zawsze o tej samej godzinie, a jak zaczęła się stymulacja, to zastrzyki z menopuru i gonalu miałam wieczorem również o stałej porze, ale nie miało być jakiejś szczególniej liczby godzin między tymi zastrzykami.

smutasek gratuluje wypasionej bety..:) dziewczyny wszystkiego najlepszego! spełnienia wszystkich marzeń:)

Ania... nie urosły, ale urosna. Mówię Ci spisz sobie wszystkie pytania na kartkę :-) Dziewczyny dowiedzialyscie się coś jeszcze o tym żelu co pisałam? Jak Wasze wizyty?

Wiecie co biorę duphaston i tabletki starcza mi do poniedziałku, czy jak wyślę samego męża po receptę to bez problemu lekarz wystawi? Muszę umawiać się na wizytę?

ja jak wchodze tam to jestem tak zestresowana ze o niczym nie pamietam..:(...dziewczyny powiedzcie mi czy fajna jest p. dr Piekarz?

bo w sobote bedzie dr M i dr Piekarz i w recepcji powiedzieli ze nie zapisuja do konkretnego lekarza ...poprostu na kogo trafie ...

ja w okresie stymulacji chodziła tylko do dr M, ale na pewno wypowie się ktoś kto chodził do dr P,

kurcze chciałabym aby ten transfer i punkcje robił mi dr M wydaje mi sie ze on jest najlepsze...

Gość Kasiurek86
Ja jestem pacjentką dr piekarz, rozpisywała mi stymulację i kontrolowała, wyhodowała mi 17 jajeczek z czego 15 pięknych :) jak coś chce zapytać to zawsze przez tel. Mi pomoże, wizyty nie trwają 3min. Ale tyle ile potrzeba, i jak już bede w ciazy to rownież nie zakierzam zmieniać lekarza. Do dr cz w ogóle nie chodzę na wizyty z wiadomych powodów :) a dr M pewnie jest b. Dobrym specjalistą, ale po kilku wizytach u niego stwierdzam, ze ciagle sie mu spieszy... I nie jest taki chętny do tego, aby udzielać sam od siebie wkazowek czy coś. Po transferze powiedział, ze zrobione i sobie poszedł, zero wskazówek, zaleceń... A dr p spełnia wszystkie moje oczekiwania :) jesli czyta to forum to pozdrawiam panią serdecznie :)

Gość gość
Mi dr P chciała dać 150 gonal ale drM zdecydował ze będzie po 75 gonal I menopur.Mam swoje zdanie o dr P nie chce o tym pisać. Napewno podchodzi do pacjentki lepiej bo ma więcej czasu zawsze po badaniu usiądzie i o wszystkim porozmawia i tłumaczy ale osobiście ufam bardziej dr M. Aniu będzie dobrze napewno to jeszcze za wcześnie i wszystko ładnie urośnie pozdrawiam MaBo

Gość Kasiurek86
Mi punkcję robił dr polaczek a transfer dr M, żałuje, ze dr P tego nie może robić bo bym wolała :) aa i dziwne, ze nie zapisują do konkretnego lekarza, ja chodzę do Bb i tam zawsze ide do dr p, już wiedza w recepcji, ze do dr cz nie pójdę za cholerę wiec nie pytają do kogo, a jak sie w Bb zapisuje do Katowic to tak samo- zawsze mnie pani zapisuje do dr P. Tak prawdę mówiąc to wole placówke w Bb. Jak sie tyle czasu tam spędza to każdy już mnie kojarzy, jakieś relacje sie nawiązuje, a w kato tego tak nie czuje...

Gość Kasiurek86
Mi tak ogólnie to wydaje sie, ze każda pacjentka powinna być prowadzona przez jednego lekarza, bo wtedy lekarz lepiej zna sytuacje, nie musi sie wdrażać w kartę pacjentki, która tak jak pisaliście wcale nie jest jakoś szczegółowo prowadzona.

Gość gość
Oj tak kasiurek zgadzam się placówka w Bielsku jest super babeczki są świetne takie pomocne mile uprzejme no zaj***** szkoda tylko ze Dr M tam nie przyjmuje w Katowicach to zawsze taki młyn i jakoś tak ..... MaBo

Sylwia 159-odezwij się. Jestem chętna odkupić od Ciebie utrogestan na już- bo w sobotę mam punkcję. Napisz do mnie jana1977@interia.eu.

Mi dr P. raz robiła inseminację a 2 razy byłam u niej podczas stymulacji na kontroli. Jest bardzo dokładna i zawsze wszystko wytłumaczyła. Ania bedzie dobrze. Podrosną. Moje tez na ostatnim usg rewelacyjne nie były ale mam nadzieję ze się wzięły za siebie.

a i jeszcze dr M powiedział ze kolejna wizyta bedzie w poniedziałek albo wtorek..

Gość Kasiurek86
Właściwie to nie wiem dlaczego dr M jest uważany za guru w tej klinice. Bo występuje czasami w tv i jest kojarzony?