Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutasek85

Katowice Gyncentrum... komu pomogli cd.

Polecane posty

Gość gość
Joafer a tylko fostimon jesteś stymulowana? Ile masz mieć zastrzyków? Madzia

Gość Sunshine_111
Karolciu, miałam się Ciebie rano o to pytać, ale w końcu wsiadłam w auto i pojechałam... Wynik mam od 10 minut... 5,02 - niziutki, trochę żałuję, że tak wcześnie go zrobiłam, ale i tak najwyższy z dotychczasowych... :( Jutro jadę znowu, mam nadzieję, że choć troszkę się podskoczy...

Gość Sunshine_111
Czy z takiego niziutkiego poziomu 9dpt 3 dniowego zarodka jest szansa na ciążę? Znacie takie przypadki?

Gość Sunshine_111
Koleżanko z intralipidu (przekopałam 2 dni temu pół forum, ale nie natrafiłam na Twój wpis) - Ty miałaś 2 blastusie - betowałaś już?

Ja się tak boję że dzisiaj nie pojechałam.... Mam nadzieję że twoja beta będzie pięknie rosła :)

Sunshine oczywiście, ze jest szansa na ciążę, trzeba tylko powtórzyć za 2 dni - będzie dobrze :) tak czuję - tylko teraz musisz uzbroić się w cierpliwość i relaksiwac się :) miałaś już kiedyś taka betę? Dobrze pamiętam że to ten Twój jedyny cud ? :) Ja zawsze 0 :(

Gość gość
Oh dziewczynki z ta ustawą to przegięcie :\ skoro 1kom tylko to wszystko powinno być na NFZ za nic nie powinnyśmy płacić. Ciekawe co z mrozaczkami??? Ja jestem po transferze a ciągle w stresie. Mama w szpitalu, bardzo zle sie czuje, ciągle gdzies biegam i cos załatwia nawet nie mam kiedy usiąść. Naprawde wątpię w ten transfer...za dużo nerwów i w ogóle zapominam ze mam kropka w sobie. Wzięłabym relanium ale za dużo autem jeżdżę. Puki co to nic nie czuję..a za Was mocno kciuki trzymam i bardzo kibicuje. A mnie bardziej przydadzą sie kciuki za mamę...to teraz dla mnie jest najważniejsze. w zła porę byl ten transfer.Lalika

Gość Sunshine_111
Raz miałam 1,4, a potem zero, a raz 0,3 a potem 0. Czyli w sumie wszystkie zero. Ta jest najwyższa, ale też chyba najwcześniej zrobiona. Może potem mi zawsze spada... Boże, chyba zacznę się modlić... Muszę myśleć pozytywnie, ale to takie trudne. Tak bym chciała, żeby się udało... Szczególnie dla mojego partnera, który tak strasznie tego pragnie, że czasami aż mi się płakać chce... Przekopuję teraz fora polskie i zagraniczne w poszukiwaniu pocieszenia, ale jak na razie znalazłam tylko 1 taką pozytywną historię...

Gość Sunshine_111
Karolciu trzymam kciuki! U Ciebie inne problemy tak jak rozmawiałyśmy i jestem przekonana, że będzie dobrze :)

Madzia tak narazie tylko te zastrzyki mam ich 5 czyli w poniedziałek na wizycie kolejna recepta będzie

Gość gość
Sunshine...to dalej trzymam kciuki. Moim zdaniem jest szansa ze dopiero co było zagnieżdżenie . Karolcia co ma być to będzie a właściwie juz jest...strach mamy wszystkie. Trzymam kciuki Lalika

Madzia narazie mam 5 zastrzyków czyli do poniedziałku a w poniedziałek kolejna wizyta i kolejne zastrzyki

Gość Sunshine_111
Gratulacje Smutasku!!!!

Gość gość
Smutasku :))))))))) no świetnie!!! Gratuluję. I troszku zazdroszczę ale życzę by do konca było wszystko dobrze :) lalika

Gość gość
Moje posty sie nie wstawiają:/ Karolciu co ma być to będzie kciuki zaciśnięte. Sunshine Twoja beta to nie 0 wiec jest nadzieja...moze dopiero co doszlo do zagnieżdżenia i Twoja historia będzie kolejna w Internecie :) a Tobie Smutasku zazdroszczę i życzę by wszystko było dobrze..no co za szczęściara no :)))))) lalika

Smutasku Gratulacje !!!!! Sunshine mam nadzieję że beta urośnie :) A ja jutro idę i zobaczymy..... Pozdrawiam

Gość malamii89
Smutasek gratuluje:)))jestes mega szczesciara:** Sunshine 3mam kciuki za przyrost :*** joafer super,ze zaczynasz 3mam kciuki za jajeczka:)) Nikita Kochana jak Ty sie masz:((3masz sie jakos:***ja wierze ze te dwa malenstwa ktore zabierzesz juz zostana z Toba:*** xxx Pamela mozemy sobie podac reke:((( zycie jest okrutne.....ja tez wpadlam w depresji po trzech nieudanych procedurach:(( ale walcze dalej....wierze se wkoncu sie jakos uda;(( xxx dredzik Ty kiedy wylatujesz na te wczasy?:)) w czerwcu zabierasz sniezynke dobrze kojarze?:) xxx Hope a Ty kiedy betujesz?? we wtorek??gadasz do brzuszka?:)) xxx Tasia powodzenia jutro na punkcji:** xxx Czy ktoras z Was brala ta kroplowke na A....co kosztuje 800 zl na te skurcze macicy?? mi to oczywiscie zapisala dr Cz jak bede miala Iui ale jak uslyszakam cene to z krzesla spadlam:((

Gość gość
Wesołku dwa?!!! To cudowne jak bardzo zazdroszczę pozdrawiam Cię i uważaj na was! Lalika trzymam kciuki za mamę i Ciebie tez oby twoje problemy szybko się skończyły a wszystko zakończyło piękną wypasioną betą! Sunshine trzymam kciuki za betę mam nadzieje ze urośnie kiedy powtarzasz jednak jutro? Pozdrawiam MaBo

Gość gość
Karolcia za Ciebie oczywiście też trzymam kciuki MaBo

Madzia w sumie nie rozumiem twojego pytania przecież w gyn też na początku stymulacji miałam tylko gonapeptyl

Gość Sunshine_111

Sunshine powtórz betę po jutrze,nie wszystko jeszcze stracone Smutasku gratuluję

Gość Sunshine_111
Dziękuję dziewczyny! Idę jutro, i jeśli tylko podniesie się choć odrobinkę, to jeszcze w sobotę, żeby sprawdzić 2dniowy przyrost.

Gość gość
Joafer chodziło mi o to czy masz jeszcze np.menopur czy coś :) Madzia

Karolcia i Sunshine trzymam kciuki za bety:) mam nadzieję że zrobiłaś bete za szybko i urośnie Sunshine! Smutasek zazdroszczę bliźniaków :D dbaj o Was i odpoczywaj :)

Dziewczyny. Dziś odebrałam bete z 02.05 wynik 659 a wynik z wczoraj 2096 Ale duży przyrost. Teraz siedze w mojej przychodni na wizyte u mojej gin na pobranie materiału do wymazu z pochwy. Bo w marcu tuż przed trzecią procedurą ( nie przyznałam się dr M) nabawiłam się niezłej bakterii tj paciorkowca. I miałam na szybko leczoną tą gnide co się przypałętała-mam nadzieje że wszystko będzie teraz ok.