Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego za moja kolezanka lataja ciegla chlopy a ja nic

Polecane posty

Gość gość

dlaczego za moja kolezanka lataja ciegla chlopy a ja nic

Gość gość
lubię ja jest fajna jestesmy w podobnym wieku - ja mam 27 lat, ona 25. Obie studiujemy jeszcze . Ja nie mam szczęścia do facetów. Nie jestem brzydka - brunetka 60 kg, 170 cm wzrostu, piwne oczy. Moja kumpela ze 2 cm nizsza ode mnie 50 kg, blondynka, niebieskie oczy. Ja bylam raz w dluzszym zwiazku i fcet mnie olal. Poza tym faceci malo sie mna interesuja - po raandkach nie sa zainteresowani na dluzej. Malo komplementow slysze. A moja kumpela jest w drugim zwiazku i facet jest dobry. Poza tym faceci komplementuja ja no doslownie słodzą masakrycznie- ale nie jakos chamsko. I nie widzę zeby to byli jacys bezrobotni czy pijacy - tylko faceci normalni z klasa na poziomie. Moj brat lekarz powiedzial ze jakby nie miala faceta, to by sie z nia ożenil :-3 szok. A mnie sie trafiaja zawsze dresiarze, piwosze, faceci nie wiedzacy czego chca. Gdzie jest sprawiedliwosc????

Gość gość
Pewnie jest bardziej pewna siebie, takie zawsze mają powodzenie. Nawet jeśli byłaby brzydsza od ciebie, to takim zachowaniem przyciąga facetów.

Gość gość
Trzecim starciem na Polsat Boxing Night był pojedynek przyjaciół, Marcina Rekoweskiego i Andrzeja Wawrzyka. Na ringu nie było jednak miejsca na sentymenty i "Reksio" został znokautowany w 7. rundzie.

Gość gość
widocznie nie jesteś taka ładna jak ci się wydaje

Gość przerost tresci nad forma
za bezdomnym też latają muchy i co w związku z tym ? zajmij się sobą zamiast koleżance zazdrościć.

Gość on28_life
Przedmówca ma racje. Nie patrz na innych tylko skup sie na sobie ;) Ciesz się sobą i życiem a zobaczysz ze bedziesz odbierana jako inna osoba w otoczeniu i ludzie beda zwracali na CIebie uwagę ;) ps. Idzie wiosna wyeksponój wdzięki ^^