Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość88

Zabolało...

Polecane posty

Gość gość88

Hej Kobietki. Mój dzień składa się z takich czynności jak pranie, sprzątanie, gotowanie i tak dalej.. zapewne wiecie o czym mówię. Wczoraj zapomniałam uprac coś co dziś potrzebował narzeczony, na prośbę bym podała mu to zapytałam czy to jest wyprane usłyszałam, że nic całymi daniami nie robię, więc chociaż to mogłam wyprać. Szybko próbowałam wyprowadzić go z błędu. Mieszkamy u mnie. O czym mówię? Otóż po wymienieniu wszystkich domowych obowiązków i po tym jak powiedziałam że od dziś to wszystko będzie robił za mnie odparł, że nie mieszka u siebie, że robię tylko podstawowe rzeczy które musi robic każda kobieta. I tak wybuchła kłótnia.. czy tylko ja wyczuwam w tym "jesteś kura domową, jesteś nikim"..? dodam, że on teraz nie pracuje, a ja padam po dniu robienia tych "podstawowych rzeczy". Zabolało...

Gość gość88
Dodam też że w ciagu dnia muszę zajmować się też 4 miesięcznym dzieckiem.

Gość gość
Skad ja to znam. "Pierze za ciebie pralka".....

Gość gość
tylko zabolało ? a nie otrzeźwiałaś :P

Gość gość
Współczuję autorce rozkładu dnia. U nas pierze pralka, ja tylko rozwieszam i zdejmuję pranie. Sprzątaniem zajmuje się mój partner, gotowaniem również. Ja tylko zmywam. Moim hobby są rośliny i im poświęcam wolny czas. Po co ładować się w taki kierat?