Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dawid24

Budowanie napięcia seksualnego

Polecane posty

Gość dawid24
zazwyczaj utrzymuje kontakt wzrokowy z dziewczynami... A co do spotkań to zazwyczaj jest to pogadanie o d***e maryni , w stylu o tym jakie filmy lubimy , gdzie byliśmy na wakcjach , o tym ,że skończyłem szkołę i teraz myślę co robić dalej itp. To więc w końcu jak flirtować z dziewczynami ? to powyższe to flirt czy nie ?

Gość gość
1 randka a facet wciśka po jakiś czas aluzje na temat sexu. Wychodzi na idiotę. Ale co innego jest delikatny dotyk, muśnięcie dłoni, złapanie na rękę, całus na pożegnanie( i tez nie zawsze).

Gość dawid24
to pewnie ja się żadnym dziewczyną nie podobam

Gość dawid24
"1 randka a facet wciśka po jakiś czas aluzje na temat sexu. Wychodzi na idiotę. " Co wy ciągle macie z tym seksem ?? ja tu się wypytuję co zrobić by dziewczyna/ny nie traktowały mnie jak kolegę a wy ciągle o seksie piszecie

Gość dawid24
"Ale co innego jest delikatny dotyk, muśnięcie dłoni, złapanie na rękę, całus na pożegnanie( i tez nie zawsze)." ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo A co zrobić by się z dziewczyną mówiąc kolokwialnie przelizać(sory za słownictwo , ale wiadomo o co chodzi...) np. na 2-gim spotkaniu... ?

Gość dawid24
wydaje mi się , że tak

Gość gość
A co zrobić by się z dziewczyną mówiąc kolokwialnie przelizać(sory za słownictwo , ale wiadomo o co chodzi...) np. na 2-gim spotkaniu... ? x pewnie nic bo widocznie trafiasz na madre dziewczyny ktore wiedza o co ci chodzi... przelizac?? co to za slownictwo?? chyba jeszcze w gimnazjum jestes.. jakbym takie cos uslyszala od faceta to ewentualnie rzygac by mi sie chcialo a nie calowac z nim

Gość dawid24
"pewnie nic bo widocznie trafiasz na madre dziewczyny ktore wiedza o co ci chodzi... przelizac?? co to za slownictwo?? chyba jeszcze w gimnazjum jestes.. jakbym takie cos uslyszala od faceta to ewentualnie rzygac by mi sie chcialo a nie calowac z nim" dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd A co tu ma mądrość do tego ? to tylko głupie dziewczyny się całują z chłopakiem/chłopakami , co to ma do rzeczy... To jest tylko semantyka , każdy i tak wie o co chodzi , poza tym to jest tylko forum - na żywo to bym powiedział , że to danie sobie buziaka np. w usta...

Gość dawid24
napisałaś o 1 randce , to napisz co na 2... np. co zrobić by np. się przelizać , czytam całować się w usta , wiadomo o co chodzi.... ??

Gość gość
Co my mamy z tym sexem. No proszę Cię, jak koleś piepszy non stop bez opanowania do dziewczyny co widzi ją 1 raz w życiu niewybrednymi aluzjami albo chce się wprosić na chatę to skreślony na całej linii. Dla mnie to niedorostek, co mu hormony walą na maxa i szuka paniusi na bzykanko. I to ma być flirt. Żałosne.

Gość gość
Może jesteś nudny, drętwy, zdystansowany, chłodny, mało spontaniczny i tak jest, że zaliczasz 2 randkę bez żadnego pocałunku.

Gość dawid24
"Co my mamy z tym sexem. No proszę Cię, jak koleś piepszy non stop bez opanowania do dziewczyny co widzi ją 1 raz w życiu niewybrednymi aluzjami albo chce się wprosić na chatę to skreślony na całej linii. Dla mnie to niedorostek, co mu hormony walą na maxa i szuka paniusi na bzykanko. I to ma być flirt. Żałosne." aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Gadasz od rzeczy , ja nie rzucam aluzjami i nie proponuję wlotu na chatę... , ja tu pytam odnośnie flirtu , jak doprowadzić do pocałunku , a ty mi gadasz jakieś bzdury od rzeczy...

Gość dawid24
"Może jesteś nudny, drętwy, zdystansowany, chłodny, mało spontaniczny i tak jest, że zaliczasz 2 randkę bez żadnego pocałunku." ddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd Czasem boje się działać... , bo wychodzi mi to w stylu albo tak , że jest totalny chłód , a jak próbuję działać to wychodzi w drugą stronę , że dziewczyna myśli , że jestem dziwny...

Gość gość
Nie umiem zbytnio działać , z dziewczynami

Gość gość
tak madre bo widza ze chodzi ci o "przelizanie" czy seks a nie o nia sama.. myslisz ze tego nie widac??? to sie grubo mylisz.. i watpie by szybko ci sie udalo bo jesli flirt ma byc naprawde udany to dziewczyna musi ci sie naprawde podobac!! a nie tylko czatowac az da ci sie przelizac... jeszcze raz powtarzam to wszystko widac!!! zaloze sie ze jestes jescze nastolatkiem

Gość dawid24
To ty piszesz o seksie a nie ja , przelizanie się albo kulturalniej całowanie się jest w pewnym sensie wyznacznikiem że dziewczynie się podoba , że ona jest zainteresowana , ale w stopniu romantycznym , albo lekko seksualnym a wtedy nie wpadnie się we friendzone... A skupienie się na dziewczynie to zupełnie inna kwestia...

Gość dawid24
Mam tyle lat co w nicku

Gość dawid24
A co do tej rzekomej mądrości dziewczyn to ja pisałem już wcześniej jak moje spotkania wyglądały... co ty masz ciągle z tym seksem ? To że ciebie faceci chcą zaciągnąć po 5 min na chatę ti już nie mija wina....

Gość gość
trol :O tak czy inaczej miłego friendzone trolu ;)

Gość gość
Dawidzie 1. Ryzyko jest zawsze wystarczy się nie bać 2. Kobiety, każde, uwielbiają dominujących mężczyzn. I nie myl tego z chamstwem czy agresja. Dlatego to Ty powinieneś narzucić tempo a także temat rozmów. Oczywiście możesz nie trafić ale .... patrz pkt1. 3. Zazwyczaj bądź o krok dalej niż ona. Nawiązuje to sexu ale też jej atrakcyjności. Przeplataj poważne rozmowy z rozmowami o sexie. 4. Gdy strzeli Focha ze niby ona taka nie jest, powiedz jej że szukasz dziewczyny czyli kogoś także do sexu. 5. Przejedz się po niej. To Ty zagroż ze konczusz randke. Ze jest fajna ale szukasz kogoś także do fascynacji cielesnej i ze mozecie zostac przyjaciolmi, albo ze w takim razie te spotkanie jest bez sensu. Ciekawie jak zareaguje. 6. Pamiętaj. Facet jest mądrzejszy. Mów co myślisz. Ludzie to zwierzęta seksualne i jeśli ona myśli inaczej to ona jest w błędzie a nie Ty.

Gość gość24
Wreszcie sensowna odpowiedź.. , o to mi chodziło...

Gość dawid24
Postaram się zastosować do powyższego postu... , ale mogę powiedzieć , że wreszcie coś sensownego , a nie jak w poprzednich postach ciągle wypominanie seksu itp.

Gość gość
"Bo często miałem , że jak nie gadałem w ogóle o seksie i nie robiłem nic seksualnego to było zostańmy przyjaciółmi , a jak coś próbowałem działać to potrafiło to speszyć dziewczyny" x to jedne z twoich pierwszych postów wiec to sie mialo tyczyc, mnie nikt na chate nie ciagnie, a to jest różnica czy chodzi ci o dziewczyne a seks jako dodatek do zwiazku, czu o sam seks z dziewczyna w dodatku.. i sorry to widac od razu, a takie wspominanie o seksie na 1 randce jest zalosne

Gość gość
Pkt 6 jakie to mądre i samcze; )

Gość gość
przelizanie friendzone???? nie ma zadnego "friendzone" tylko albo sie spodobales dziewczynie albo cie olewa

Gość gość
Czym ludzie starsi tym sex jest coraz normalniejsi. Inaczej zareaguje 17 latka a inaczej 30 a jeszcze inaczej rozwodka. Wchodzisz w super wieku, za 2-3 lata to kobieta będzie zależało bardziej niż Tobie a po 30 TP na same hasło "kawaler szuka zony" będą majtki sciagaly. A po 35 to już nawet nic nie musisz obiecywać.

Gość gość
poza tym jak obie osoby się sobie podobają to to napięcie jest od samego początku..

Gość dawid24
"to jedne z twoich pierwszych postów wiec to sie mialo tyczyc, mnie nikt na chate nie ciagnie, a to jest różnica czy chodzi ci o dziewczyne a seks jako dodatek do zwiazku, czu o sam seks z dziewczyna w dodatku.. i sorry to widac od razu, a takie wspominanie o seksie na 1 randce jest zalosne" aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Nigdy się nie zastanawiam w stylu czy seks jako dodatek , bardziej patrze czy mi jest z kimś fajnie i wtedy myślę sobie czy seks byłby fajny z daną dziewczyną... A co wyskakiwania o seksie to wprost nigdy tego nie robiłem , bardziej wplatanie seksualności , ale źle i za ostro to robiłem , tutaj ktoś napisał , że mam wplatać seksualność w normalną rozmowę i robić to przeplatanie , a ja robiłem to w stylu , że zaczepiłem temat i ciągnąłem jak dziecko bo nie wiedziałem jak to się robi , a drugą kwestią to często trafiałem na sytuację , że laski się ze mną spotkały , ale nie były mną zainteresowane , więc praktycznie nic nie wchodziło.. , mało która dziewczyna była mną zainteresowana :(

Gość gość
Ale z autora idiota, nie dziwie się ze masowo dostaje kosza. Do flirtu jakkolwiek by go nie nazwać potrzebna jest inteligencja czego Tobie brak. Druga rzecz to gadanie o sexie jest odbierane jako buractwo, zresztą jak można gadać o sexie pytasz ja czy lubi na pieska albo brać do ust? Każda normalna by takiego typka olala :D.