Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dawid24

Budowanie napięcia seksualnego

Polecane posty

Gość dawid24
Do dziś A ty jakiś troll ? nigdy nie gadałem do żadnej dziewczyny na pierwszym spotkaniu w taki sposób jak mówisz... , więc jakieś bzdury gadasz

Gość dawid24
Czym ludzie starsi tym sex jest coraz normalniejsi. Inaczej zareaguje 17 latka a inaczej 30 a jeszcze inaczej rozwodka. Wchodzisz w super wieku, za 2-3 lata to kobieta będzie zależało bardziej niż Tobie a po 30 TP na same hasło "kawaler szuka zony" będą majtki sciagaly. A po 35 to już nawet nic nie musisz obiecywać. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Zobaczymy , ale ogółem to ja lubię dziewczyny w wieku 20-26 lat , ogółem zauważyłem , że mimo wszystko , ale dziewczyny tak już w wieku 23-28 lat są już takie bardziej normalne , ale to też loteria , czasem nawet w wieku 26 lat są sukowate laski

Gość gość
Tak to flirtu jest potrzebna inteligencja. Tu na tym forum inteligencja jest potrzebna k***a do wszystkiego, nawet do wysrania się. Pociąg seksualny jest znacznie starszy niż najstarszy uniwersytet.

Gość gość
Zgasić sukowata laske to najlepsza zabawa.

Gość dawid24
Bardzo późno zająłem się podrywaniem dziewczyn , więc nie jestem mega obyty , w wieku 20 lat wcześniej to siedziałem tylko w domu... , a tak umawiać się z dziewczynami to zacząłem ok. rok temu , bo wcześniej byłem bardzo nieśmiały i nie doświadczony w relacjach z laskami... , teraz mam tak , że w ciągu roku to umówiłem się z 13 laskami , ale niestety , większość z nich nie była mną zainteresowana Teraz w marcu poznałem 5 dziewczyn 3 na ulicy i 2 na aszybkich randkach , te z ulicy to spotkały sie ze mną , ale nie były mną zainteresowana jedna się ze mną spotkała bo chciała wywołac zazdrosc u chopaka , druga bo chciała mnie wkręcić w jakiś biznes oszuswo czyli jakas piramidę finansową , z jedna laską z szybkich randek przesadziłem z seksualności , a z jedną z szybkich randek się umówiłem już ze 3-4 razy

Gość gość
Inteligencja z wiedzą ma niewiele wspólnego. Znowu jakiś debil próbuje przekrzyczec madrzejszego od siebie. Oczywiście że prostaki nie potrafią flirtowac, tylko ludzie którzy sobą coś prezentuja ale nie trzeba uniwersytetow do tego kończyć, z tym się trzeba urodzić.

Gość dawid24
Nie znasz mnie i nie wiesz jaki jestem...

Gość dawid24
a ty dziewczynko gdzie się uchowałaś ? :D

Gość gość
To dlaczego jeat tyle "mądrych, inteligentnych i damotnych". Czyżby nie umieli flirtowac/odpowiadać na flirt. No i oczywiście wiemy że jesteś madrzejsza od nas. Bije to od Ciebie.

Gość dawid24
Wydaje mi się , że to nie chodzi o inteligencje samą w sobie , ale o to czy ktoś jest np. ekstrowertykiem albo introwertykiem , jakie ma doświadczenie w kontaktach z ludźmi.. , czy ma kompleksy , jak wygląda itp. Inteligencja według mnie powoduje , że ktoś za dużo myśli i analizuje czy to dobre czy to złe czasem ludzie głupi są lepsi w relacjach damsko męskich niż osoby inteligentne bo nie analizują tyle płyną z prądem... , mi bliżej do introwertyka , dużo wszystko analizuję i myślę czy to dobre czy to złe , ale ciężko jest się przeprogramować...

Gość gość24
Są ludzie którzy sa idiotami - idą do klubu zagadują do każdej laski , że chcą z nią uprawiać seks , część lasek patrzy zbulwersowana , a jakaś część z nim pójdzie - więc to bardziej chodzi wydaje mi się o ogólną aure osoby , jak ktoś ma aure *****cza to bedzie przyciągał laski lubiące szybki seks , jak ktoś ma aure introwertyka , raczej osoby spokojnej to często przyciąga tez nieśmiałe laski - ja mam tak tylko z nieśmiałymi laskami udało mi się pociągnąć na dłużej znajomości ta laska z którą się spotykałem taka nieśmiałą się wydawała