Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mezczyzni czy podoba wam sie wiele kobiet tak ze macie ochote z nimi uprawiac

Polecane posty

Gość gość

seks i byc w zwiazku/zenic sie? Czy to jest tak, ze kazda chetna moze byc? Ogolnie ocenilibyscie, ze jak gdzies idziecie, to podoba wam sie 90% kobiet i gdyby chcialy, to byscie z nimi zaczeli cos na powaznie? Najbardziej interesuja mnie wypowiedzi panow po 25.

Gość gość
potwór, nie potwór, ważne że ma otwór

Gość gość
Chyba cię pogięło, to że jakaś dziewczyna mi się podoba fizycznie nie oznacza zaraz że chce ją zaliczyć, a tym bardziej że chciałbym z nią być. Być to ja mogę z kobietą która coś sobą reprezentuje, która ma podobne wartości i spojrzenie na świat, która będzie mi się podobać i z którą będę się dobrze czuł, której zaufam i z którą będę chciał spędzać czas, no i najważniejsze z taką którą pokocham i która pokocha mnie.

Gość gość
No ale wlasnie, duzo takich spotykacie? Takich, ze moglibyscie wszystko z nia? Bo nie oszukujmy sie, jest duzo mezczyzn, ktorzy biora sie za laske jesli im sie podoba tylko.

Gość gość
Jak komuś zależy wyłącznie na seksie to bierze każdą która mu się jakoś spodoba. W moim przypadku takich kobiet z którymi chciałem coś stworzyć zbyt dużo nie było, na 32 lata życia poznałem tylko 3 takie które mnie sobą zainteresowały, choć wcale wymagań wielkich nie mam.