Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spojrzeliście kiedyś śmierci w oczy?

Polecane posty

Gość gość

ja raz, kiedy tir, którego wyprzedzaliśmy zaczął specjalnie przyśpieszać, a z naprzeciwka jechało auto.

Gość gość
Topiłam się w morzu

ja tak gonił mnie samochód nocą zatrzymał się wbiegłam do lasu pocharatałam sobie nogi gałęziami Nic nie było widać tylko ciemność Wbiegłam w ciemność i n ie wiedziałam czy nie wejde na żmije

Gość gość
spoglądam każdego dnia gdy budzę się głodna i wiem ze nie mam co do gara włożyć

Gość gość
Popilem trochę przy dużo, i obudziłem się koło paszteta. Gruba nie była ale z twarzy masakra. Miałem takiego moralnie ze przez prawie rok nie spozywalem

Gość gość
gość dziś spoglądam każdego dnia gdy budzę się głodna i wiem ze nie mam co do gara włożyć ....... nie kpij.

Gość gość
gość dziś Popilem trochę przy dużo, i obudziłem się koło paszteta. Gruba nie była ale z twarzy masakra. Miałem takiego moralnie ze przez prawie rok nie spozywalem ::D:D:D:D:D RZĄDZISZ!!!!!

Gość gość
Martyna! ile razy jeszcze tę samą bajeczkę powtórzysz?

Dwa razy. Raz kiedy miałam wypadek samochodowy i raz kiedy spadłam z konia i złamałam kręgosłup.

Gość gość
spojrzeliśmy,każdego dnia umieracie :-) aż do skutku

ja sie topiłem chyba ze 3 razy a raz upadłem i uderzyłem sie o coś przez co nie mogłem złapać oddechu przez dobre 2 minuty myślałem, że już po mnie, to był koszmar :D

martyna 33 2016.04.03 krwa dno:O żydowski bożek jej pomógł:O ja pierdolę skąd biorą się tacy debile na ziemi ? ręce doslownie opadają:O

Gość gość
Tak ,kilka razy. Raz jak mieli mi krew przetaczać po porodzie. Raz jak w rok po slubie z dzieckiem przy piersi dramatycznie z nerwow i z głodu spadłam ponad 20 kg.i wazyłam 38 kg.straciłam przytomnosc pare razy. Raz jak mnie mąż chciał autem przejechać. Raz jak miałam wypadek w drodze do pracy (babka na skuterze mi wymusiła pierwszenstwo)z rowera mojego nic nie zostało. Raz jak o mało co autobus mnie nie przjechał.Cudem uniknełam smierci.s

Gość gość
Ps.i taz jak uderzyłam głową z impetem o betonowe płyty (miałam wstrząs mozgu i peknietą kosć).s

Gość gość
raz na wiecu wyborczym pis jarosław toczył wzrokiem po zebranych i na sekundę zatrzymał się na mnie. to była sekunda gdy diabeł wcielony na mnie patrzył i śmierć ujrzałem

Raz jak mialem czołówkę z tirem w zimie , nie wiem jakim cudem tylko sie odbiłem od niego(auto do calkowitej kasacji) i raz w Hollandi też mnie morze wciągało spowrotem i nie umialem doplynąc do brzegu. Ostatecznie zachowując zimną krew, postanowiłem przycisnąć około 10 minut silnym kraulem, bez odpoczynku i to przynioslo efekt