Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Namysłów to miasto na dolnym śląsku w województwie opolskim w powiecie

Polecane posty

Gość gość

Namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Opolskie to nie Dolny Śląsk. Według ogólnie przyjętej definicji, Dolny Śląsk (Niederschlesien) to okolice Wrocławia, a spotkałem się też z klasyfikacją, wg której, Breslau to Mittelschlesien...

Gość gość
Poczytaj idioto o dolnym śląsku połowa województwa opolskiego gdzie jest nysa brzeg namysłów to jest dolny Śląsk poczytaj na necie o dolnym śląsku i o mieście namysłów to jest dolny Śląsk poczytaj i chyba wiem gdzie mieszkam

Gość gość
Oxe nie doczytałem całego twojego komentarza zobacz na mapie Google gdzie jest namysłów i właśnie w okolicach Wrocławia Namysłów jest w okolicach Wrocławia z Namysłowa do Wrocławia jest tylko 60 km czyli około godziny drogi

Gość gość
I oxe ja do Wrocławia jeżdżę od dziecka i nikt mi nie wmówi że nie mieszkam na dolnym śląsku bo mieszkam

Gość gość
No widzisz, nie zasmiecasz tematow tylko swoje tematy zakladasz:) bardzo dobrze :) grzeczny człowieczek od namyslowa :)

Gość gość
Stul pysk

Gość gość
To nie dolny Śląsk , dolny Śląsk jest z drugiej strony , nie blaznuj , tamten ma racje

Gość gość
Sam masz pysk k***o j****a spuerdalaj

Gość gość
To jest dolny Śląsk chyba wiem gdzie mieszkam poczytaj na Wikipedii o mieście namysłów to zobaczysz i co to znaczy z drugiej strony i to jest dolny Śląsk masz Internet to sprawdź na Wikipedii przecież wiem gdzie mieszkam i żaden debil co nigdy nie był na dolnym śląsku mi nie wmówi że jest inaczej to jest dolny Śląsk Namysłów jest na północnym zachodzie województwa opolskiego górny Śląsk zaczyna sie na wschodzie województwa opolskiego i z Miasta Namysłów jest 11 km do województwa dolnośląskiego pół województwa opolskiego leży na dolnym śląsku a część na górnym śląsku

Gość gość
Odpiszcie

Gość gość
NO odpiszcie