Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem głupia umawiajac sie z facetem na seks kiedy

Polecane posty

Gość gość

nie jesteśmy w związku? Tak poprostu, np on mnie czasem zaprasza np na kolację na miescie, a potem to się konczy w łóżku i trwa to już dość długo z 1,5 roku

Gość gość
Kolejna idiotka d******py bez zobowiazan. Nic dziwnego, ze faceci traktuja kobiety jak k***y. I nie, zebym byla jakims mocherem I sex tylko po slubie.....ale nie dajmy z siebie robic materacow. No nie Wiem......moze wg was nie mam racji, ale ja sie nie dam posuwac jak d***** na telefon

Gość gość
Tak jesteś głupia :O

Gość gość
Ja mam prawie 19 lat i jestem dziewicą! Jestem z chłopakiem dwa miesiące. Jak widać nie zależy mu tylko na seksie. Uważam, że Twój "facet" to debil (za przeproszeniem) skoro tylko seks mu w głowie a nie poważny związek..

Gość gość
Facet jest genialny, korzysta z młodej du/py za darmo i bez zobowiązań, kiedy chce i jak chce. Autorka oddaje się za żarcie :D Jakbyś zaszła w ciążę albo potrzebowała jakiejkolwiek pomocy, kopną by Cię w zadek i tyle. Gdyby głupota bolała, to byś wiedziała... Odpowiada Ci rola worka na wiesz co?

Gość gość
Gdyby glupota bolala to autorka caly czas chodzila by z migrena :D

Gość gość
15:33 nie jesteś głupia. Autorka jest głupia. Chyba,że sypia z modelem. Jeśli z przecietniakiem to jest głupia. Mogłaby to samo robic za kasę. Nie dziwie się,ze Polaczek za kawę na randce nie płaci jak Polki to takie dupodajki.

Gość gość
nie jestem w stanie czegoś zrozumieć. jeśli kobieta się umawia z facetem na seks to jest darmową dzifką. jeśli oczekuje związku, to się od takiej ucieka, bo chcecie seksu bez zobowiązań.

Gość gość
NIe, ja nie oczekuje od niego związku i wcale nawet za nim nie " szaleje"...Napewno go lubie i pociaga mnie, podoba mi sie bardzo, ze jest sporo starszy bo w takich facetach gustuje, poza seksem jest inteligentny i cos soba reprezentuje, ale zastanawiam sie czy to cos zlego skoro sie godzę na taki uklad bo jest mi z nim dobrze w lozku i lubie sie z nim spotykac

Gość gość
W sumie oprocz seksu to podoba mi sie w nim to, ze jest taki madry, doswiadczony bo w koncu jest starszy, ze moge sie mu zwierzyć, pośmieć ogladając film, ze sie interesuje moimi problemami i to mi wystarcza w tej relacji, napewno mam w nim jakieś tam oparcie

Gość gość
Ale w lozku jest mi z nim przecudownie bo nie mysli tylko o sobie , uwielbiam jak mnie piesci i sie z nim kocham, to tylko fizycznosc ,ale dla mnie to jest wyjatkowe

Gość gość
16:15- nie no, raczej zachowam moje doswiadczenia seksualne z mlodosci dla siebie przed dziecmi czy wnukami ;) Zreszta kto sie niby tym chwali w rodzinie?

Gość gość
Bo generalnie takie romans/ uklady czy jak tam zwał sa potepiane, nie wiem czemu..

Gość gość
spotkalam osttanio znajomego pytam sie co slychac masz kogos, a on mowicytuje ,, cos Ty laski teraz to same wskakuja mi do lozka nic nie musze robic , juz zaczynam watpic w to,ze poznam wartosciowa dziewczyne,, coz drogie Panie miejcie szacunek do samyych siebie,a pozniej oczekujcie go od innych.

Gość gość
Jak faceci zaczna sie szanowac, to kobiety tez. Jest podaz jest popyt. Polskiemu facetowi zawsze zle. Sami by chcieli doop zyc, ale kobietom by nie pozwolili, bo szmaty, d*********.no to w takim razie doopczcie facetow

Gość gość
Tak sie szanowalam, ze niedlugo stuknie mi 40tka a ja nadal sie szanuje. Teraz jestesm wysmiewana od chorych psychicznie, bo jak w tym wieku mozna byc dziewica? Faceci nie chca I nie lubia szanujacych sie kobiet......tylko tak mowia, a potem leca I wiaza sie z doopodajkami-jak to mowicie

Gość gość
Będziesz spalana za to żywcem w piekle :)

Gość gość
gość dziś Kolejna idiotka d******py bez zobowiazan. Nic dziwnego, ze faceci traktuja kobiety jak k***y. I nie, zebym byla jakims mocherem I sex tylko po slubie.....ale nie dajmy z siebie robic materacow. No nie Wiem......moze wg was nie mam racji, ale ja sie nie dam posuwac jak d***** na telefon x Zależy jak na to spojrzeć - jeżeli ona jest na górze, to on jest materacem (mam nadzieję, że się nie zaczerwieniłaś). Nie rozumiem takiego podejścia, że "kobiety dają się wykorzystywać", "kobiety to k***y". No sorry, ale w tym układzie robią sobie nawzajem dobrze (tutaj znowu się czerwienisz), więc oboje wykorzystują się nawzajem i niech, ci będzie, są "k*****i". Trochę dystansu. To nie twoja dupa.

Gość gość nie z tego swiata
Jestem facetem z radykalnymi pogladami na wiele tematow, mimo wszystko uwazam ze jesli nikogo nie krzywdzicie przez swoje spotkania (Ty nie masz stalego partnera a on partnerki), to wszystko jest ok.

Gość gość
Ja osobiscie nie uwazam to za ddobre bo seks powinien byc w stalym zwiazku z osoba z ktor planuje sie jakas przyszlosc, nie mowie, ze od razu po slubie, ale takie cos jest zle, szczegolnie jesli kogos macie na stale

Gość gość
jesteś mądra rób to na co masz ochotę 😘

Gość gość
gość nie z tego swiata dziś Jestem facetem z radykalnymi pogladami na wiele tematow, mimo wszystko uwazam ze jesli nikogo nie krzywdzicie przez swoje spotkania (Ty nie masz stalego partnera a on partnerki), to wszystko jest ok. x mam dokładnie takie samo zdanie :)

Gość Michał121212
Wal sie z kim chcesz jesli chcesz, ja i tak wole dziewice. :)