Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pysiunia274

Problem z uczuciami i strach przed związkiem

Polecane posty

Gość pysiunia274

witam was , nie wiem czy dobrze dopasowałam kategorię jeśli nie to przepraszam z góry ;) Mam 22 lata. Mój problem polega na tym, że jakiś czas temu w sposób brutalny dosyc i straszny zostawił mnie narzeczony, porzucił. Wydawało mi się , że się z tym uporałam choć nie wiem czy do końca, ponieważ ostatnio wielu facetów z pracy, na internecie, na ulicy się do mnie zaleca ale nawet jeśli ktoś mi się z nich podoba to zwyczajnie boję sie z kimkolwiek umówić. Z jednej strony mam chęć , a z drugiej boje sie, jakoś nie jestem tego pewna a nie chce nikomu namieszać w głowie. Potrzebuj***ardzo bliskosci ale chyba sie jej boje, i nie zabardzo wiem czy chce z tym kimś sie spotkać bo jest facetem moich marzeń czy dlatego, że brak mi bliskości, seksu, flirtu, namiętności, uwodzenia... Juz raz pocieszyłam się po rozstaniu kiedyś kimś kto kompletnie nie był w moim typie i guście i myslałam że to miłość i boje sie tego kolejny raz. No i po następne tyle lat byłam w związku i zwyczajnie nie wiem jak sie zachować, jeśli umowie sie z jakimś facetem zeby sie poznać a po spotkaniu wyjdzie na to, że nie mam już ochoty na kolejne, boje sie ze taki facet nie zrozumie i się za bardzo nakręci. Jestem dość atrakcyjną dziewczyną i zdaje sobie z tego sprawe, że wielu by chciało ze mną być, ale boje sie dać komukolwiek szansę. Nie wiem, być może powinnam sobie dać wiecej czasu mimo odczuwanych potrzeb ? Nie wiem co o tym myśleć

Gość gość
Dziewczyno. Nikt nie broni Ci się spotykać z facetami. Nie musisz iść przecież z nimi od razu do łóżka? Może taka jesteś, więc dalej sie nie wypowiadam nt. Ale jeżeli jesteś normalna, to spotykaj się, może znajdziesz jakiegoś przyjaciela, który Cię wesprze w te trudne chwilę. A jeżeli nie będzie w Twoim guście to powiedz mu w prost, niż łudzić