Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozczarowany Polkami

Jaki facet może mieć pożytek z polskiej kobiety? Co w ogóle oprócz fochów, zachc

Polecane posty

ianek, zmartwień, rosnących roszczeń i żałosnej aparycji pokrytej tapetą( jeszcze się uważa za bóg wie jak piękną). Nie dajcie się sfrajerzyć związkiem z Polką. Będziecie robić za bankomat, organizatora czasu, ochroniarzy osobistych, dildo, złotą rączkę, narzędzie do rozwiązywania jej problemów. Same roszczenia, problemy, a jeszcze nie jesteście, NO NIE JESTEŚCIE w stanie wymienić żadnej korzyści ze związku z Polką, poza mizernym, coraz to gorszym seksem, który dostaje się tylko po przejściu przez 12344542432543565354 stresujących sprawdzianów i testów. Najbardziej patologiczną, roszczeniową kobietę - minę poznacie po tym jak się wyraża o facetach, którzy potencjalnie nie będą mogli spełnić jej zachcianek. Jeśli kobieta używa zwrotów typu nieudacznicy, brzydcy, frustraci, skąpcy, biedacy itd. to znaczy, że nie będzie miała szacunku do nikogo w gorszej styuacji, nawet do faceta, który startując do niej będzie na szczycie, zawsze może z niego spaść, a jej miłość do niego będzie uwarunkowana spełnianiem jej zachcianek, czyli nie masz pieniędzy, masz gorszy okres, coś się stanie z twoim wyglądem- okazuje się, że nie masz wsparcia. Więc po tym poznacie bezwartościową szmatę i nie oszukujcie się. Każda, która od początku wydaje się interesowna w chwili waszego upadku jeszcze was dobije.

Gość gość
Jesteś mizoginem . Jedyna rada dla Ciebie. weź się za jakiegoś faceta będziesz. Miał full wypas tego czego chcesz. Bo kto jak kto ale facet najlepiej będzie wiedzial jakie masz życzenia:d

Gość gość
Ja p*dolę, jakie one są nudne. Te same riposty, te same inwektywy. Kilkanaście na krzyż i tak od lat. Faktycznie, Polki to bierne, zblazowane dno, które nie odczuwa potrzeby rozwoju.

Gość gość
Masz chyba złe doświadczenia z kobietami i trochę przesadzasz, nie każda kobieta jest taka jak opisujesz. Generalizujesz!!!

Gość gość
haha 16:26 i znowu te same teksty w wykonaniu kobiety co zawsze. One są tak nudne, nieciekawe i trywialne, że nijak nie ma z nimi po co w ogóle gadać. To jakby słuchać refrenu tej samej piosenki latami.

Gość gość
Frustrat, który wylewa swoje gorzkie żale jakie to kobiety złe. Żałosne nie warto dyskutować z takim bo i tak wie swoje.

Gość gość
16:33 I znów te same teksty, które padają od kobiet wszędzie, tysiące razy. Jesteście chyba wszystkie klonami tej samej osoby w innym opakowaniu. Nudnej osoby.

Gość gość
jestem za poligamią i wolnością jestem za islamem, który ma wiekszy związek z naturą np mężczyzna też może gwałcić w kulturze katolickiej tylko kobieta może gwałcić(psychicznie) i jest to wspierane

Gość gość
16:29 kobieca mantra pt ja sie szanuje, ja nie taka jak inne nieznasz nie oceniaj bla bla bla bjbfg

Gość Prawda wypłynęła na wierzch
AUTORZE BRAWO Wreszcie ktoś napisał prawdę jak wyglądasz na biedaka i chcesz zagadać to od razu "SPlERDALAJ". Takie jesteście filmik niżej pokazuje prawdę o Polkach. https://youtu.be/DjSSE-bYrPU I co wy na to "drogie" panie.

Gość gość
No przeciez nikt cie sila do zwiazku z kobieta nie zmusza. Daj se spokoj z kobietami, jak takie be. Moze czas na angielki.....wtedy zobaczysz ze polka to przy takiej to marzenie. Powodzenia

Gość gość
A jaki ma pozytek polka z polaka???? Oto jest pytanie.........zwlaszcza jak sama pracuje. No jaki?

ja pierdolę, jakim ja jestem nudnym trollem, te same riposty, te same inwektywy, kilkanaście na krzyż, te same teksty o kobietach, które padają wszędzie tysiące razy, bla, bla, bla

Gość gość
Oprocz bycia szaletem publicznym do ktorego kazdy moze wejsc ,zrobic swoje i wyjsc to nie wiem do czego polskie swinki sie nadają.Moze do przetopienia tego na smalec? Serio,nie wiem.

Gość gość
A Polski mężczyzna jaki jest? Nie ma żadnych zasad, brak im klasy, pasji, po prostu nudziarze. Tylko myślą o seksie i alkoholu. Siedzą na babskim forum i tylko narzekają.

Gość gość
Szkoda odpowiadac, bo jestes tak pelen goryczy, zalu i nienawisci, ze te uczucia niszcza Twoje zycie. Szkoda! Jak Polki cie nie chca to zadna Cie nie zechce. Nawet najbiedniejsza Rumunka potrzebuje wsparcia i szacunku.

"A Polski mężczyzna jaki jest? Nie ma żadnych zasad, brak im klasy, pasji, po prostu nudziarze. Tylko myślą o seksie i alkoholu. Siedzą na babskim forum i tylko narzekają." xxx O, tak jak ja :D

Gość gość
16:45 Widzicie? Polki już na tyle przestały użytkować mózg, że są w stanie tylko kopiować i wklejać cudze wypowiedzi. Jest coraz gorzej.

widzicie ? ja też nie użytkuję mózgu, coraz gorzej ze mną

Gość gość
może sobie pokochać za niską opłatą

Gość gość
Charakter one mają tragiczny,polczyny ale zeby chociaz bylo na co popatrzec oprocz wiejskich twarzy maskowanych pudrem,bezcyckowia no i CELULITU,nawet chude szkapy mają celulit na dópie.Albo chude z figura chlopca albo wstretne swinie z wielkimi dojami jsk noxelia. Porazka:o

jestem rozczarowany sam sobą, bo myślałem że zapodałem taki zajefajny temat na kafeterii

Gość gość
Z tym dildo to pojechałeś :D nie ma co hehe :D

Gość gość
No, racja, może 1 na 20 mijanych na ulicy polek jest rzeczywiście atrakcyjna, a i tego nie wiadomo, bo make up przesłania wszystko.

Gość gość
"jestem rozczarowany sam sobą, bo myślałem że zapodałem taki zajefajny temat na kafeterii " Dzięki bezmózgi zlewie na spermę, podszywający się pode mnie za podbijanie mi tematu. :D

Bezmózgim zlewem na spermę była moja mamusia, stąd mam złe wzorce. I cieszę się jak debil, że ktoś mi podbija temat, bo czuję się dowartościowany.

Gość gość
17:11 widzicie ? nie używa mózgu, tylko kopiuje i wkleja cudze wypowiedzi, jest coraz gorzej

Gość gość
gość dziś Synku, wyłącz te p****le, bo widać, że masz obraz napompowanej silikonem kobiety, która jakby mogła, to miałaby go nawet w jelitach, by były pulchniejsze.