Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja figura do oceny FOTO

Polecane posty

Gość gość
Dość szybko schodzi się na kapuśniaku, zupie Kwaśniewskiego. Możesz doprowadzić się do ładu na te wesele. A później już normalna długofalowa dieta. Skóra musi się jakoś dopasować do ciała.

Gość gość
Kochana, robiłam tak przez całe liceum..Od rana "dieta" - czyli nie jadłam sniadania, obiadu tez nie (chyba jakieś kanapki wtedy jadłam), a jak wracałam do domu, to rzucałam się na żarcie:) i tak codziennie. Nie narzucaj sobie żadnej "diety". Po prostu zacznij normalnie jeść. Na śniadanie 2, 3 kanapki. Normalny obiad - jakies mięso/ryba plus ziemniaki/makaron plus surówka. I na kolację jakaś sałatka z warzywami. Po prostu jedz normalne jedzenie. Te płatki to niestety same zło (mimo, że reklamy mówią co innego ;) ) Jak sobie narzucisz jakis rygor, to jeszcze bardziej będziesz marzyła o porządnym jedzeniu. Mi też się ostatnio przytyło (za dużo mc donalda i słodyczy) i zamierzam tak właśnie schudnąć. Normalne sniadanie, normalny obiad i w miarę skromna kolacja. W ciągu dnia sporo owoców - wtedy mniej mnie ciągnie do słodyczy. Przez paręnaście ostatnich lat tak jadłam i jestem szczupła.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Podnosze