Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eweeeelin

Boje sie ginekologa

Polecane posty

Gość eweeeelin

Od jakiegoś czasu (tygodnia ) mam częstomocz. Dodatkowo boli mnie brzuch ( nie wiem już sama czy to pęcherz czy macica), od czasu do czasu jajniki takie ukłucie. Okres spóźnia mi się już 3 dzień ( miałam regularne).Byłam u lekarza ale dostałam wyłącznie skierowanie na badanie moczu. Dzisiaj zaczęło również boleć mnie w krzyżu. Ciążę raczej wykluczam - kochamy się TYLKO z prezerwatywą, a mój facet nie kończy we mnie tylko wyjmuje i wtedy kończy, staramy również się nie robić tego w dni płodne (jeszcze się uczę a chciałabym dostać sie na naprawdę dobre studia). Nigdy nie byłam u ginekologa ( boje się szczerze powiedziawszy) a sugerowane wizyty u innych lekarzy miałam już z 4 ( równiez miałam "tam" problemy ale przechodziło. Jak pokonać ten strach?

Gość pannazosia
Hej! Ja sama poszłam po raz pierwszy mając 16 lat (ledwo skończone) i mimo ogromnego strachu nie było tak źle jak myślałam. Na początku był krótki wywiad a następnie weszłam do takiej małej przebieralni, rozebrałam się od pasa w dół i usiadłam na fotelu. Lekarz był delikatny słownie i fizycznie. Radzę Ci ubrać jakąś dłuższą bluzkę, ja się tak lepiej czuję ;) Ps. Mam te same objawy i też się uczę, planuję studia za granicą więc mam te same nadzieje co Ty. Ja idę we wtorek. Po wizycie napisz czego się dowiedziałaś. http://f.kafeteria.pl/temat/f9/tabletki-limetic-i-ciaza-p_6501227 tutaj mój post Powodzenia i dużo odwagi

Gość eweeeelin
pannazosia Praktycznie dokładnie to samo oprócz śluzu bo takowego nie posiadam :) jutro pójdę się zapisać ale mega się boję ( mam już w sumie 18.5 wiosen to czas najwyższy) :) Z pewnością napiszę !

Gość pannazosia
wiek ten sam ;) ja do ego mam co rano temperaurę 37.5 w pochwie ale zapomniałam dopisać powodzenia i pisz jak się rozwinęło zrób test bo ginekolog przed 4 tygodniem nic nie zobaczy

Gość gość
Dziura przebita a boi się lekarza