Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 101gość

Afera Amber Gold Marcin Plichta

Polecane posty

Gość gość
dziadki pomrą z głodu ale na osuszenie łez podzielim sie z wami ich kasą w stosunku cała kasa dla nas/odpowiedzialność za smierć dziadków i zwolnienie z obciążeń na przyszłość dla was. stoi? to przybijta piątala

Gość gość
Ktoś o zdrowych zmyslach jeszcze placi ZUS i wierzy w to wszystko? Ja juz dawno olalem i skladam sobie pieniazki na lokatach, malo tego, odlozone 100 tys przez ostatnie 5 lat, daje mi już teraz miesiecznie 400 zł na czysto miesiecznie, ktore sie reinwestują. Nie jest to wiele, ale dopiero 5 lat i jest to juz połowa emerytury. Inflacja

Gość gość
nas oceni historia i wyborcy, których częśc niefortunnie z waszej winy pomarała was ocenią na podstawie waszych czynów przyszłe pokolenia i niewykluczone, że wyciągną z nich wnioski. tak czy siak demokracja jest niezagrożona. mam propozyce. piertol sie;)

Gość gość
jak ktos nie ma co jesć i mozliwosci zarobienia pieniędzy to miec 500 zł a nie mieć pięćset złoty stanowi o zyciu. ale rozumiem, że dla ciebie to śmieszna kwota. śmieszą cie pewnie równiez starsi ludzie, którzy dali sie tak w c***ja zrobic ty sie nie dasz:) gratuluje:) jestes zajepiście sprytny i cwany pewnie umrzesz bogaty w końcu po nas nawet potop

Gość gość
Po likwidacji ZUS obecni emeryci przejdą na emerytury płacone bezpośrednio z budżetu aż wymrą, a problem z państwowymi ubezpieczeniami razem z nimi. Młodzi już bez przeszkód będą odkładali indywidualnie na własne emerytury przechodząc na nie w dowolnym wieku bez żadnych państwowych nakazów traktujących ludzi jak bydło do dojenia.

Gość 101AUTORKA TEMATU
Ocenią pokolenia te rządy które zamiast pożyczać od swojego banku zadłużały nas o obcych! Właśnie dlatego że jak się pożycza samemu od siebie to można sobie taki dług anulować-jasna sprawa. A kiedy się pożycza od obcych to sprzedaje się przyszłe pokolenia skazuje się jeszcze nienarodzone dzieci na niewolników! Jeśli PIS nie zmieni tej polityki przysięgam że zrobię im za to koło pióra! Bo cena mojego kapitału zaufania rośnie z każdym dniem!

Gość gość
coś ci wytłumacze. to co chcesz zrobić to zwykłe koorestwo. kupili cie i zostałes cwelem. miłego zycia

Gość gość
a jaka koorfa róznica jest między zus a budżetem? chyba taka, że zamiast umrzeć z głodu dziadków rozerwie na strzepy tłum wkooorfionych podatników:D weź lecz sie człowieku z głupoty

Gość gość
A ja piertole ZUS i wszystkie podatki, bezdomny za parę złoty robi mi za słupa a ja zarabiam w internecie średnio do 11k miesięcznie! Jest też opcja zmiany obywatelstwa i płacisz w np: Peru kilka % podatków rocznie a nie jak w Polsce prawie 80%

Gość 101AUTORKA TEMATU
Ja piernicze co wy tak z tym zusem! KOOORWA Z JAKIEJ EPOKI WYŚCIE UCIEKLI??? Nie chcesz zusu jeden z drugim zapoznaj się z kodeksem i otwórz spółkę! Ja piertolę ZUS kRUS pIZDY MOŻNA DOSTAĆ spierdalać z stąd z problemami które nie istnieją w rzeczywistości!

Gość 101AUTORKA TEMATU
22:59 W końcu ktoś z sensem gada! :D witaj brachu po fachu! :D

Gość gość
dziś Różnica jest taka stary dziadu, że odchodzi przymus utrzymywania i płacenia haraczu na osobną instytucje zusowską. W miarę wymierania obecnych emerytów budżet będzie stopniowo zmniejszał podatek na utrzymanie dotychczasowych emerytów aż spadnie do zera z chwilą śmierci ostatnich beneficjentów z byłego ZUSu.

Gość gość
tak witaj brachu w w fachu usmiercania reliktów poprzedniej epoki, które nie potrafią założyć spółki przez internet i tylko przypadkowo są spokrewnieni z naszymi przodkami

Gość 101AUTORKA TEMATU
Bo oni jak zarobią 3 to myślą tylko o tym komu te 3k w zębach zanieść A my zanim zarobimy 3 k to szperamy w prawie jak uniknąć podatku i w co zainwestować żeby potroić zyski i na tym różnica polega między tymi piśmakami a nami brachu!

Gość gość
gupi jesteś kretynie. pieniądze to najmniejszy problem. służą tylko i wyłącznie do robienia z wami to na co sie ma ochote. żydzi jak ich nazywasz mają wystane na ciebie i na twoje pieniądze jak im braknie to se dodrukują i ci podarują w prezencie. finalnym efektem będzie cwelo kretyn czyli najprawdopodobniej jakiś twój wnuczek a może nawet już i syn

Gość gość
spólka zoo jest wyjściem z tej pokrętnej sytuacji dla ludzi z pomysłem na działalność, a co ze zwykłymi pracownikami przymusowo dojonymi przez zus?

Gość gość
ja piertole jak sie przyszła elita finansowa brata:D brachu brachu:D może jeszcze mu daj doopy spłodzicie kolejnych brachów:D

Gość gość
o ta zakładajcie spółki najlepiej jeszcze z dofinansowania unijnego. c***j z zusem tera są nowe składki:D

Gość gość
sie koorfa namnożyło cwaniactwa jedno mądrzejsze od drugiego koorfa. ino łypią gdzie by szarpnąc wypatrują luk w przepisach bo myślą, że ktoś jest taki głupi że jak je tworzył to je tam zostawił przez pomyłke. czeka was to samo co emerytów przychlasty. ale wasza brocha.

Gość gość
stare dziady dały się oszukać więc domagają się dalszego frajerstwa od młodszych pokoleń, jednak młodzi rozpracowali oszustwo zusowskiej piramidy co przełoży się w niedługim czasie do likwidacji tego archaicznego dziadostwa

Gość gość
potem w postepie geometrycznym zwiekszanie przychodów samochodzik hacjenda układy zataczające coraz szersze kregi hi life i nieskończone mozliwości. i to wszystko w zasiegu reki Wystarczy pójść na kompromis i nie zauważyc smierc***aru staruszków. powodzenia wam życze ja odpadam

Gość 101AUTORKA TEMATU
23:13 Mylisz się one powstały po to by zamiast oddać, pójść dalej zająć się czymś nowym-czyli mieć na dalsze inwestycje a na końcu tej drogi jest władza... I nie udzielaj się bo ty o stabilizacji a ja o tym że niebezpiecznie jest sądzić że coś trwa wiecznie. Do władzy się dochodzi poprzez różne luki w prawie min.

Gość gość
W Wielkiej Brytanii nie ma czegoś tak głupiego jak osobna instytucja ZUS, każdy płaci w przeliczeniu 60 złoty miesięcznie na ubezpieczenie emerytalne i po 30 latach ma gwarantowaną emeryturę w jednakowej wysokości. Jeśli chcesz mieć wyższą emeryturę odkładaj prywatnie na dodatkowy filar. Zrozumiale i sprawiedliwie.

Gość gość
powiem wam tylko jedno zachowam sobie ten topik a jak już będę miał takie możliwości to was każdego po kolei zweryfikuje. jak sie okaże, że jesteście koorfami to wam wszystko odbiore i wpędze w biede a kase oddam tym, których chcecie okraśc uzywając na osłode różnych eufemizmów i łykając jak pelikany rządowego c***ja do dzioba. módlcie sie żeby mi sie nie udało

Gość gość
do dziury z wężami dojdziesz a nie do władzy kretynko. władza od tysięcy lat jest ta sama i raczej nie ma zamiaru w swje szeregi wpuszczać jakichś przychlastów którzy nie znaja pojęcia lojalności

Gość 101AUTORKA TEMATU
23:22 za młody jesteś żeby mnie tego uczyć! Powiedz ile interesów miałeś w życiu ? Co robiłeś jak kończyłeś-zapewniam że nie gramy w jednej lidze.

Gość gość
co ty kooorfa myslisz, ze w jakim świecie zyjesz? w świecie nieograniczonych mozliwości i równych szans? pojepało cie kretynko? to jest prywatny folwark kilku rodzin, mają swoich zarządców i trzesą wszytkim od pokoleń pod róznymi sztandarami. zpodejrzewam nawet ze zanim sie dorobisz obecny system ekonomiczny oparty o pieniadz taki czy inny dawno odejdzie w niesławie do lamusa.

Gość 101AUTORKA TEMATU
Świat jest zepsuty i nie zmienicie go. Próbowałam jak byłam młoda myśleć o tym czy ewentualnie byłoby to możliwe... Każdy kiedyś był naiwny. Ale jeśli mogę garstce ludzi dać szczęście to warto żyć dla tych chwil.

Gość gość
dziś ZUS jest książkowym przykładem nieudanego socjalistycznego eksperymentu który zakończył się fiaskiem i totalną niewydolnością. Jego miejsce znajduje się na śmietniku historii.

Gość gość
sram na ciebie i na twoje "interesy" kooorfa jepana kretynko z goofnem zamiast mózgu