Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 101gość

Afera Amber Gold Marcin Plichta

Polecane posty

Gość gość
23:25 Do mnie czy koło mnie? Idż i wyzywaj sobie gdzie indziej! Rewelacje na temat kto rządzi światem sobie wygooglałeś i mi mój topik zaśmiecasz swoimi wyzwiskami i to kierowanymi do mnie? A W/Y/P/I/E/R/D/A/L/A/J/ MI STĄD!

Gość gość
"dać szczęście innym" xxx koorfa byś chociaz nie kuła po oczach hipokryzją

Gość gość
ty emeryt!, wyp...laj już spać i nie przynudzaj leniwa pomarszczona grucho

Gość gość
Szacun dla Gości! z Amber Gold! wydymali polactwo aż miło!i jeszcze orgazmy nadal polactwo przeżywa słysząc o dawnym kochanku.... hahahahaha. niebawem też Uchozcy będą dymać w te tłuste , pryszczate polaczkowe dupska... hahahahaha bravo Ty! amber gold!

Gość gość
a po c***j nam uchodźcy i zydostwo skoro dymanie swoich to najlepszy interes? a wszystko po to żeby dać odrobine szczęścia bliskim bo wszystkich uszczęśliwić nie można:D ja rozumiem te logike jak równiez to, że w sytuacji kiedy nie można uszczęsliwić nawet rodziny to trzeba ich kosztem uśzczęśliwić chociaż siebie. to kwestia skali. logika ta sama. przed chwilą radziłas zakładac ludziom spółki przez internet teraz ci nie pasuje jako źródło informacji o tym co sie dzieje na świecie. zdecyduj sie.

Gość gość
albo może lepiej powiedz z jakiego źródła ty czerpałaś natchnienie i metode na zawojowanie świata, który sobie bezpańsko od tysięcy lat stoi i czeka aż nim zawładniesz:D

Gość gość
ba w dodatku sposób w jaki można to zrobic leży sobie wymyslony i porzucony przez twórców w siec****ewnie wszystko przez te moralnośc, która nie pozwala ludziom sięgnąć po marzenia. ty jestes inna: normy moralne ani żadne inne sie ciebie nie imają jestes sprytna i bezwzględna założysz salon pedicuiru zarejestrowany na na szetlandach i zostaniesz królową świata

Gość gość
na koniec zabezpieczysz się wpłacając kase do szwajcarskiego banku skąd już jej nie odzyskasz kiedy władcy świat postanowią rekomma wkoorfionych emerytów i innych wydymanych przez ciebie nieboraków założć tam jadłodajnie dla ubogich:D ale zycze ci powodzenia. zapał masz, wiedze w wąskim zakresie masz. natomiast nie masz pojęcia co i dlaczego robisz a jakzaczyna ci coś dzwonic to sama tłumisz ten dżwiek uspokajając sumienie kłamstwami o szczęsciu bliskich i bezlitosności świata i jego reguł. jak dla mnie jesteś skazana na porażke. ale próbować ci nie zabronie

Gość 101AUTORKA TEMATU
Przede wszystkim nie zrobię niczego czego się mi nie zleci-czyli o co nie poprosi się mnie. Od mojej moralności ty się odczep! To co ja robię, robi niewielu-nie dlatego że to niemoralne tylko dlatego że aby po to sięgnąć trzeba myśleć niestereotypowo. A żeby w ogóle zacząć tak myśleć trzeba wiele poświęcić... Jednak najłatwiej jest siedzieć tutaj i mnie obrażać, tylko że ja się nie obrażę. Wiem kim jestem i wiem kim jest ktoś kto mnie obraża.

Gość gość
23:50 Idź już spać człowieku! To co piszesz jest pozbawione sensu, nie da się tego czytać to brzmi jak frustracja kogoś nawiedzonego.

Gość 101AUTORKA TEMATU
Człowieku ty nie odróżniasz dobra od zła Szatan cię już opętał !

Gość gość
w c***ju mam szatana

Gość gość
a co do opetywania to nie wiesz o czym mówisz. nie masz bladego kooorfa pojęcia. pewnie dlatego, ze już jesteś jego dzifką. nie wiem zresztą nie znam goscia może koorfa to wszystko o nim to tylko jakies pllotki:D tak czy siak zamierzam być sprytniejszy od niego;)

Gość gość
doszło do tego, że nawet sam sie podejrzewam o bycie szatanem z jakąs lobotomia albo chipem w głowie. chodze z nożem żeby sobie poderżnąc gardło w razie gdyby sie okazało, że nie jestem sobą:D piertole go wyc***jam go nawet jak mam sie zabić. denerwuje mnie cwaniaczek

Gość gość
w końcu czego jak czego ale inteligencji mi nie możesz odmówic:P:D ogólnie niezła beka...BYłaby gdyby to był monopol albo bierki. niestety dla szatana to nie są bierki.

Gość gość
oczywiście chodzi mi o tego właściwego goscia bo w terminologi jest pewien chaczyk pozwalajacy interpretować szatana jako boga. jak zwał tak zwał może nawet to ta sama persona. zwisa mi to. nie będzie mnie jakis nadprzyrodzony cweluch jeden z drugim w c***ja robił. skończyło soe kooorfa. adios czas na emeryture o ile nie rozwiąża niebiańskiego zusu:D

Gość gość
to musi być ból :) najpierw życie jak król kasa samochody a teraz ciasna cela :p jeszcze mu żona się puściła :p