Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gimnastyka artystyczna

Polecane posty

Gość gość

Witam:) obecnie mam 15 lat za rok idę do liceum i będę uczyć się w Białymstoku.Uwielbiam gimnastykę,ale nigdy nie chodziłam na żadne zajęcia:( umiem robić dużo rzeczy jestem samoukiem i bardzo chciałbym pójść do szkoły.Wiem,że trzeba zaczynać bardzo wcześnie ale jak jestem dość gibka to w wieku 16 lat przyjęliby mnie do takiej szkoły?

Gość gość
Nie sądzę, w wieku 15 lat 70% dziewczyn już konczy przygodę z gimnastyką a nie zaczyna, mistrzynie olimpijskie kończą karierę w wieku 19-22 lata- w tym sporcie to już emerytura

Gość gość
Według mnie nigdy nie jest za późno na rozwijanie swoich pasji. Jestem tego żywym dowodem.Nauczyłem sie angielskiego sam bez nauczyciela ucząc sie z dwustu,dwugodzinnych audionagrań. Jak spotkałem na ulicy obcokrajowca który pytał o drogę do centrum handlowego to bez problemu dogadałem sie z nim. A moja znajoma uczy sie angielskiego 12 lat (od podstawówki + kursy) i nie umie zrozumieć prostych zdań oraz duka. Czyli wniosek jest taki.Jak ktoś uczy sie czegoś bo to KOCHA to nauczy sie tego dobrze i prześcignie nawet tych co uczą sie pod okiem profesjonalisty ale bez zapału.:-D