Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćONE1

Nadpotliwość

Polecane posty

Gość gośćONE1

Co wiecie o electro antiperspirantach, który z nich jest najlepszy 1. Electro Antiperspirant® 2.Electro Antiperspirant® Sensitive (bardziej dla wrażliwej skóry) 3.Zestaw do szybkiego leczenia dłoni i stóp i czy pomaga wam jonoforeza?

Gość gość
- przepraszam wysoki sadzie aleze stresu poce sie jak czarnuch na polu bawełny. - nie szkodzi powtórzyc pytanie ? - tak -czy przyznaje sie pan do rasistowskiego zachoewania w pracy

Gość gość
- Taki ze mnie rasista jak z czarnego pożytek

Gość gość
Czesc wszystkim. Moze powiem z mojego doświadczenia na temat jonoforezy, którą wypożyczyłam od bardzo fajnego i konkretnego pana. Mam nadpotliwosc dloni, stóp i pach. Pocenie się dloni to istna powódz. Rękami robi się wszystko więc to ogromny problem. Więc poszukalam cos na ten temat i trafiłam na ogłoszenie w sprawie nadpotliwosci na olx: http://olx.pl/i2/oferta/wypozycze-aparat-do-j onoforezy-na-nadpotliwosc-elektro-antyperspirant-CID619-IDw6 I3.html Mam z glowy nadpotliwosc zwłaszcza gdy robi się coraz ciepłej usmiech.gif ja osobiście polecam bo efekt jest ogromny ! I można regulować napięcie i dostosować sobie cp swojego organizmu żeby nie poparzylo :-D ale super być sucha :-P

Gość Lebiodka90
Z antyperspirantów uzywam Garnier Neo. Pocę się umiarkowanie, po antyperspirancie - wcale.

Gość gość
Na pocenie: - kawa - alkohol - nadczynnosc tarczycy - objaw chłonniaka złosliwego - za ciepło w pokoju - menopauza - niektórzy (ok. 10% ludzi) tak mają Jak zatrzymać pocenie? 1. Nie znam innego sposobu jak Electro Antiperspirant 2. Inni tylko obiecują, Electro Antiperspirant działa 3. Moje życie było zamknięte w jednym pokoju, wlasnie przez pocenie, Electro Antiperspirant zmienił moje życie 4. Terapia zdrowa, nieinwazyjna, bezpieczna, niemal dla każdego 5. Electro Antiperspirant 6. Electro Antiperspirant 7. Próbowałam wszystkiego, tylko Electro Antiperspirant mi pomógł 8. Electro Antiperspirant nie ma żadnej chemii, żadnych skutków ubocznych 9. Electro Antiperspirant nie powoduje pocenia na innych miejscach 10. Electro Antiperspirant zatrzymuje pracę gruczołów potowych, blokersy zatykają tylko ujścia z gruczołów 11. Nie podrażnia ciała, dzieci od 6 roku życia mogą stosować Electro Antiperspirant 12. Jak ktos zna lepszy sposób na pocenie jak Electro Antiperspirant to spalę sie ze wstydu.....

Nadpotliwośc to faktycznie spory problem i nieraz antyperspiranty nawet te apteczne nie pomagają. Ja miałam od lat z tym kłopot, latem wstydziłam sie podnieść rak bo zawsze pod pachą miałam wielką plamę. Myślałam, że nic się nie da z tym zrobić ale koleżanka podpowiedziała mi, że sa kliniki takie jak Centrum Estetyki Medycznej http://cemkierach.pl/oferta/medycyna-estetyczna/leczenie-nadpotliwosci/ gdzie można wyleczyć nadpotliwość. Zdecydowałam sie na zabieg i dzięki temu odzyskałam pewnośc siebie.

Witam miałem ten sam problem co wy mokre dłonie,stopy odczucie dyskomfort ciągły stres,nerwy wiele rzeczy nie robiłem z powodu tego chodziłem po różnych specjalistach dawali mi różne zwalczające do ustne jak i miejscowe antypespiraty nic nie pomagało a jak pomogło to na krótko,od pewnego czasu zacząłem czytać różne wiadomośći na temat tego aż na zagranicznych stronach znalazłem jeden z artykułów o jonofrazie stosowanej również w polsce ale zlekceważyłem to było nie na moja kieszeń, dużo myślałem na ten temat i zdobytej przez ze mnie z wiedzy postanowiłem sam zrobić takie urządzenie nie przykładałem zbyt wielekiej wagi do wyglądu pierszą kuracje przeprowadziłem w domu 15minut po pierwszym dniu odczułem znaczną poprawę i odczucie suchości postanowiłem posmarować dłonie kremem po 10 kuracji zauważyłem całkowite zanikniecie odrobinek potu na moich dłoniach już minęło pół roku kiedy cieszę się szczęściem na dzień dzisiejszy pomogłem już 20 osobą które mają skłonność do nadpotliwośći początkowo zajmowałem się sprzedawaniem i robieniem urządzeń na dłonie i stopy teraz już mogę śmiało powiedzieć że stosuje to na całym ciele w raz miejscach intymnych.pytania dotyczące kuracji proszę o kierowanie na drogę email jak i odpowiedziach w celu dużego zainteresowania czas odpisania uległ wydłużony proszę o cierpliwość cena zakupu przedmiotu 150zł Pozdrawiam miłego .krzysiek01061999@wp.pl

Gość gość
Polecam serdecznie wszystkim urządzenie masz pytania napisz krzysiek01061999@wp.pl

Gość gość
Witam mam dla państwa spaniałe urządzenie na pozbycie się na jakiś czas dolegliwości potu,zrobione na zasadzie parametrów sklepowych koszt w sklepach jest zbyt wielki dlatego ja sam recznie robię urządzenie polecam bardzo serdecznie,solidna obudowa dobre wykonanie proszę o kontakt zainteresowanych cena 80 zl sztuka pozdrawiam

Gość gość
Witam mam dla państwa spaniałe urządzenie na pozbycie się na jakiś czas dolegliwości potu,zrobione na zasadzie parametrów sklepowych koszt w sklepach jest zbyt wielki dlatego ja sam recznie robię urządzenie polecam bardzo serdecznie,solidna obudowa dobre wykonanie proszę o kontakt zainteresowanych cena 80 zl sztuka pozdrawiam krzysiek01061999@wp.pl

Gość gość
na nadpotliwość jest sposób, sprawdzony, praktycznie bezbolesny i skuteczny - toksyna botulinowa ja z nadpotliwością pożegnałam się w OME Kuźniczki Gdańsk jestem zadowolona i polecam każdemu!

Gość gość
Cierpiałam na nadpotliwość. Ciągle chodziłam z wkładkami, ale co to za życie? Wyleczyłam nadpotliwość pach w Imeiaa. Jeden z niewielu salonów piękna w Opolu, gdzie masz rzeczywiście kontakt z lekarzem medycyny estetycznej. Zabieg właściwie bezbolesny. Miałam dokładną

Gość gość
No ja wiem co to znaczy jak non stop pocą się stopy. Jak trzeba gdzieś zdjąć buty to wtedy jest najgorzej i człowiek myśli że zaraz spali się ze wstydu. U mnie było to już na tyle uciążliwe i wkurzające że w końcu znalazłem klinikę i zacząłem to leczyć. To co sprawdziło się najlepiej to botox a wcześniej nigdy bym nie pomyślał że to się wstrzykuje po to żeby się nie pocić. Teraz mam spokój i skończyła się męczarnia. Na 100% będę powtarzać.

Gość Ada
Dnia 4.04.2016 o 01:12, Gość gośćONE1 napisał:

Co wiecie o electro antiperspirantach, który z nich jest najlepszy 1. Electro Antiperspirant® 2.Electro Antiperspirant® Sensitive (bardziej dla wrażliwej skóry) 3.Zestaw do szybkiego leczenia dłoni i stóp i czy pomaga wam jonoforeza?

W szpitalu Orthos pod Wrocławiem leczą nadpotliwość pach botoksem. Mają tam świetnych specjalistów od medycyny estetycznej i plastycznej! A sam szpital jest kameralny, przyjazny i dyskretny! warto!

Gość antybotoks

Do tyłka sobie wkłuj ten botoks naiwna ...ko, tymi tekstami nikogo nie naciągniesz

Ja nadpotliwość leczę w www.lenartowiczclinic.pl. I mam spokój na 6-7 miesięcy z nadpotliwością.