Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marikruz1

czy znajomosc ze znacznie mlodszym facetem ma sens

Polecane posty

Gość marikruz1

jestem okolo 30, i obecnie wolna. moim problemem lub moze wrecz przeciwnie jest fakt, ze wygladam na mlodsza. czesto podrywaja mnie faceci znacznie mlodsi- z tym, ze nie sa swiadomi ile tak na prawde mam lat. np ostatnio taki 24 latek strasznie chcial sie ze mna spotykac. mowie mu, ze jestem dla ciebie za stara a on- "no to ile 2 lata, mi to nie przeszkadza". takich sytuacji mam wiele. na dzien dzisiejszy tej roznicy moze nie widac ale obawiam sie ze gdyby znajomosc ze znacznie mlodszym przerodzila sie w cos wiecej, za kilka lat po prostu wstydzil sie mnie, ze jestem starsza. mam szczescie bo czas mnie omija ale wiadomo, ze to kiedys nastapi. co o tym myslicie?

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Tu nawet nie o wygląd chodzi, zastanów się co taki dzieciak ma w głowie i o czym mielibyście rozmawiać.

Gość Warto walczyć
Siemanko :) Przeczytalem Twój temat i wydal mi się bardzo znajomy :) Powiem tak :) Ty się Powinnaś cieszyć że takie chłopcy za Toba latają:) Sam mam 22 lata i tez mi się takie Panie Podobają, ale no wiadomo to wszystko zależy od człowieka :) Szczerze Ci powiem ze Powinnaś spróbować czegoś nowego, kreatywnego :) Zycie jest krótkie i beznadziejne wiec przynajmniej ktoś może sprawić że dla Ciebie będzie fantastyczne :) Także się nie Przejmuj będzie dobrze :) Pozdrawiam Damian

Gość marikruz1
z niektorymi jest o czym rozmawiac, czasami sa rozsadniejsi niz rowiesnicy. tak 3-4 lata mysle ze nie ma tragedi ale 7-8 to juz przegiecie. wiem wiadomo, ze z rowiesnikiem inaczej to wszystko funkcjonuje ale w zasadzie wszyscy, ktorzy mnie podrywaja sa mlodsi wiec jesli chodzi o wiek to duzego wyboru nie mam.

Gość gość
taki związek nie ma sensu, młody porooha i pójdzie do młodszej za pare lat, a ty jako baba masz tykający zegar biologiczny, masz 3-5 lat max i potem zjazd w doline, ciesz się z młodego wyglądu bo za 10 lat już będzie wielka zmiana na gorsze

Gość marikruz1
do Warto walczyc- Damian ale ty lubisz takie starsze i ktore wygladaja na starsze? bo ja mam 31 a daja mi kilka lat mniej 25-27. chodzi o to, ze ci faceci prawdopodobnie nie sa swiadomi mojego wieku. raz jak jednenu powiedzialam ile mam lat to zaczal sie chachac i powiedzial, ze marny patent na splawianie :) ze i tak w to nie wierzy ;)