Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość larissa29

On mnie zotawil!!!

Polecane posty

Gość larissa29

Moj facet od dluzszego czasu chcial zakonczyc nasz zwiazek...ja jednak naciskalam na niego zeby mnie nie zostawial...Bylo lepiej...jeszcze 2 dni temu przytulal mnie i mowil ze kocha,ze nie zostawi itd...wczoraj sie przeprowadzal i poprosil mnie o pomoc przy skladaniu szafy.To co sie pozniej stalo jest tak chore,ze az glupio mi o tym pisac.Jak juz zlozylismy ta szafe poszlam pod prysznic i zalozylam jego biale skarpetki(sam mi je dal.bylo mi zimno w stopy)nastepnie usiadlam na lozku a on do mnie :chyba nie zamierzasz spac w tych skarpetach ? ja mowie ze nie..dlatego nie trzymam nawet nog na lozku.A on na to ze nie mam szacunku do jego rzeczy bo idac z lazienki do pokoju ubrudzlam je....a zadnych ciapow mi nie dal chociaz prosilam.nastepnie poszlam je prac i dalam mu 20 zl na nowe zeby tylko sie ze mna nie klocil.On mi kazal sie wyniesc!! A ja na to ze mnie tylko wykorzystal do skladania szafy. wiec w szale zaczelam ja demolowac.Po czym mi przywalil w czolo i wyrzucil za drzwi.ja mu pocielam nozyczkami adiday ktore staly pod drzwiami.Napisal smsa ze to koniec, dodam ze ma 40 lat.Dodam ze rok temu rozbil mi ekran od laptopa.zaplacil za naprawe i ja mu to wybaczylam.jest mi ciezko...takich roznych sytuacji bylo setki..ale to moj pierwszy zwiazek tak ciezko mi sie rozstac...jakies rady ?? :(

Gość gość
Ojezu ale się usmialam...10/10

Gość gość
Szukaj innego bo ten się nie nadaje na partnera.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość Robertossss40
Twarz Mi było ciąć a nie adidaski kretynko laryso dziewico. Rozprawiczylem cie a ty mi nie okazalas WDZiecznosci!

Gość larissa29
wiem ze to brzmi komicznie.Jestem praktycznie pewna ze on jest chory po prostu...wiele razy mialam na to dowod..als rozstac sie jest ciezko ! ciagle placze...zeby tak idiotycznie niszczyc zwiazek ???

Gość gość
Jak bardzo zdemolowalas szafę?

Gość larissa29
wylamal 2 pary drzwi z trzech,bardzej nie moglam bo sie na mnie rzucil i zaczal wyrzucac moje rzeczy za drzwi i mi przywalil w czolo.:( ciagle placze od wczoraj naprawde jest mi ciezko... jak najlepiej sie teraz zemscic ?

Gość larissa29
wylamalam*

Gość gość
ale jesteś chora,koleś pewnie szukał pretekstu do rozstania bo go siłą nie puszczałaś,wywala Cię bo nie chcesz go puścić jak normalny człowiek a Ty mu ciachasz buty i chcesz się teraz mścić:-) naprawdę masz 29 lat? to ja Ci powiem s********j od niego i szukaj innego albo lepiej nie bo jesteś szurniętą desperatką

Gość larissa29
bo jak sie jest zakochanym to staje sie desperatem !!!i za wszelka cene nie pozwala sie tej osobie odejsc!

Gość gośćzlodziejdusz
mylisz się ,miłość kwitnie TYLKO w wolności wyboru,nie da się zmusić ,przymus zabija uczucie ,szantaże zabijają ,agresja zabija,walczysz o miłośc tylko szacunkiem co do wolnej woli ,przyjacielskim stosunkiem,własną godnością ,swoją miłością może być silna ale też musi być delikatna ,serce to nie mięcho do zbicia,jeśli łamiesz te zasady zachęcasz do ucieczki ,to na przyszłość ,no i najważniejsze,najpierw kochasz siebie ,uwierz mi że mam racje

Tragikomedia :D ubrudzilas mu skarpetki i musiałaś je odkupić ? :D to musi być prowo

Gość gość
znajdz sobie innego i nie pozyczaj skarpetek

Gość larissa29
nie musialam odkupic.dalam kase zeby sie zamknal i psul naszego zwiazku przez taka glupote.

Gość larissa29
nie psul*

Gość gość
lalalalalalal

Gość gość
oboje jestescie zdrowo je/bnieci :o

Gość gość
naszczaj mu na wycieraczkę, obrzucaj okna błotem, wsadź zapałkę w dzwonek

Gość gość
dałny

Gość gość
ale tępa suka, jak prdl, a co najgorsze że takich durnych cíp jest cała masa, koniec świata blisko

Gość gość
wspolczuje

Gość gość
odkup mu adidasy

Gość larissa29
nadal sie nie odzywa :(:(:(:(

Gość gość
help

Gość Larissa29
nie daje za wygrana.wczoraj przez godzine stalam pod jego oknem,az mnie wpuscil,jednak gdy znowu zaczal mnie wyrzucac nie wytrzymalam i wybilam szybe w drzwiach od klatki i obrzucilam okna przygotowanymi wczesniej jajkami.czuje sie chora przez niego to sie zle skonczy pomozcie co ja mam ze soba zrobic

Gość gość
lecz sie