Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JAK SIE Z TYM POGODZIC

jak pogodzic sie z tym ze wszyscy ZBRZYDNIEMY,zmieni sie nasz wyglad???

Polecane posty

Gość JAK SIE Z TYM POGODZIC

jak pogodzic sie z tym ze wszyscy ZBRZYDNIEMY,zmieni sie nasz wyglad???

Fakt że zbrzydniemy nie przeraża mnie, raczej smuci. Najbardziej niesprawiedliwe jest kiedy stary człowiek oglądając fotografie z przeszłości, nawet powyżej czterdziestu lat w wieku seniora jest tak niepodobny do siebie, jakby stracił tożsamość.

Gość gość
jesteście brzydcy w srodku i musicie się zestarzeć i wyglądem dorownac do wnetrza

gość dziś jesteście brzydcy w srodku i musicie się zestarzeć i wyglądem dorownac do wnetrza x Twoje wnętrze pięknem nie epatuje, czy to znaczy, że już za młodu urodą nie grzeszysz?

Gość gość
Mów za siebie :D

Gość gość
jak jestescie juz starzy,brzydcy to juz was nikt nie chce,jakbyscie byli niepotrzebi... A faceci szczegolnie nie lubia brzydkich kobiet... maja wrecz pretensje ze takie "brzydkie" zyja...

Gość gość
a jak zachowuja sie ludzie ktorzy byli ladni,piekni, ktorzy sie tak tym szczycili i wytykali innym niedoskonalosci,wysmiewali kogos za wyglad, ich priorytetem byl przede wszyskim wyglad, a nagle spotyka ich jakies nieszczescie,choroba,wypadek itp i nagle zostaja oszpeceni.

Gość gość
Faceci nie lubia "brzydkich kobiet" dokuczaja im,maja czesto wrecz pretensje ze one te"brzydkie zyja"... :(

Gość gość
bo sa podli i do ladnej,seksownej to beda mili,a do "brzydkiej" to niezbyt mili,wredni wrecz.

Ach po co szufladkować, przecież nie każdy obnosi się z urodą, nie każdy urodziwy wyśmiewa innych. Sprowadzając temat na ten tor, dalsza dyskusja nie ma sensu. Pisząc o seniorach tracących tożsamość, miałam na myśli ludzi, których nie znam. Widziałam ostatnio program dokumentalny o starzeniu się i dbaniu o zdrowie. Prowadzącym był człowiek o przekroju wiekowym 50-60 lat. Bardzo ciekawy program dotyczący zdrowia i diety, choć nie przemawiał do mnie całkowicie. Uderzyło mnie jedno z ostatnich ujęć w filmie, ów mężczyzna spojrzał na fotografię z albumu, wywnioskowałam że to był jego zdjęcie z powiedzmy młodości. Zmierzam do tego, że był inną osobą wizualnie. Zupełnie nie podobną do tej z teraźniejszości, dlatego uważam za wielką niesprawiedliwość taką przemianę.

Gość gość
Musi cie to bardzo gnębić.

Gość gość
gość dziś x toż to nieprawda co piszesz. nie ma brzydkich kobiet tylko wina czasem brak ;)

Gość gość
Dlatego xen woli zadawać się z pijakami.

Gość gość
xen tzn ze jestem piekna a moje ciało bardzo wolno się starzeje bo mam ładne wnętrze,a chcesz zaprzeczyć ze w człowieku jest brzydota tu widoczna wyjątkowo,napisalam tylko prawde brutalna ale to wasze brzydactwa i wybory

Piękna kobieta, nigdy nie mówi że jest piękna. Dlaczego? Bo nie musi:).

Gość gość
Twoje rozterki są żenujące. Przeciez widać od razu, że to ty masz kompleksy na tle zbrzydnięcia i starzenia się.

Nie tym tonem drogie dziecko, skoro już jestem stara i zgrzybiała , a ty ponoć piękna i starość ciebie się nie ima. To nadal uważam, że wewnętrznie zepsuta jak zgniłe jabłko.

Gość gość
Ale ja nie pisałam nic o wnętrzu :p

Gość gość
ja dałam Ci tylko jedną odpowiedz to poniżej mnie to już nie moje ,napisałam to tylko po to żebyście dbali o piękno wewnętrzne które wylezie na zewnątrz i użyłam argumentów ,to wszystko :-)

Gość gość
tak wiemy tu są dwie osoby prócz xen ale xen wyrokuje na zapas bo się nakręca

Gość gość
Wydaje mi się, że xen i gość to ta sama osoba. W necie przypadki schizofrenii są nader częste.

A to przepraszam, tak to jest kiedy odpisuje się 10 goścoim :P

gość dziś Wydaje mi się, że xen i gość to ta sama osoba. W necie przypadki schizofrenii są nader częste. X Nie zapominaj, że ty też jesteś gościem.

Gość gość
Nic nie oszpeca czlowieka bardziej,niz brzydki charakter.