Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet oskarżony przez moją koleżankę o gwałt i wielkie ALE

Polecane posty

Gość gość

Moja koleżanka przyszła do mnie z wiadomością że oskarża go o gwałt. Ale mówi że nie zgłosi tego na policję i chce abym ja to wiedziała a ona to brzemie bedzie niosla ze soba. Co powinnam zrobic? Wiem ze moj facet akurat tego dnia byl na imprezie i na niej ona tez byla. On z kolei mowi ze to ona sie do niego dobierala i jak spal to dotykala go nago. Jestem w rozterce.

Gość Gothic
A czy ona ma jakieś obrażenia fizyczne ? Jeżeli nie, to prawdopodobnie sama dała mu po pijaku, a teraz myśli że to był gwałt.

Gość gość
Ona mówi że ma siniaki na brzuchu ale nie chce mi ich pokazać. Powiedziala ze on jej powiedzial ze ja potnie nozem jezeli mu nie da.

Gość Gothic
Niech pokaże te siniaki. Jeżeli rzeczywiście ma ślady pobicia, to możliwe że twór partner naprawdę ją zgwałcił.

Gość gość
najpierw niech pokaże te siniaki, jesli będą pozostaje konfrontacja jej i twojego faceta - niech się oboje tłumaczą przy tobie, wtedy zobaczysz czy sobie nie przeczą i prędzej ustalisz kto cygani

Gość gość
super facet.....naprawdę chcesz z nim być? Nawet jak nic nie zrobił, to lezy zachlany po imprezach

Gość gość
Ona mowi ze mi nie pokarze ze to sa jej rany i ze nie moge tego widziec.

Gość gość
w takich sprawach nie ufaj koleżance! Kobieta jest pewnie zazdrosna o to, że kogoś masz albo ktoś ją zaliczył i rzucił bo taka ściera z niej itp.

Gość gość
Ja zostalam zgwalcona 5 lat temu i nie mialam zadnych obrażeń. Spalam sama w pokoju na gorze po spotkaniu ze znajomymi w domu mojego chlopaka i nasz 'znajomy' po prostu przyszedł i mnie zgwałcił. Niech zdycha w piekle. A, on tez mial dziewczynę. Akurat tego dnia nie przyszla.

Gość gość
I jak autorko?