Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotr300

Odzyskać miłość

Polecane posty

Gość Piotr300

Witam, Temat nienowy, ale mam pytanie do kobiet, jak odzyskać narzeczoną? Byliśmy ze sobą 2 lata, zaręczyliśmy się, ona niedawno uświadomiła sobie, że mnie nie kocha i chce żebyśmy zostali przyjaciółmi, bo jej mimo wszystko zależy na mnie. To moja wina, bo pozwoliłem jej żeby czuła się jak moja matka o nie kobieta, zatraciłem swoją męskość i stanowczość, czuła że jej nie wspieram. Wiem, że muszę zmienić w sobie te cechy i robię to nawet dla samego siebie, bo zapomniałem, że najważniejsze to kochać siebie. Myślałem, że o nią dbam a tak na prawdę pokazywałem swoją słabość a ona nie chce słabego faceta. Ona jest niezwykle ogarnięta życiowo, zaradna i silna, ale potrzebuje czułości i wsparcia, czego ja jej nie zawsze dawałem. Jak sądzicie co powinienem zrobić, żeby ją odzyskać? Lepiej pokazywać, że się zmieniłem i warto ze mną być czy lepiej pokazać, że mi nie zależy już, zerwać kontakt i liczyć że obudzi się w niej tęsknota? pozdrawiam i dziękuję za rady

Gość gość
dla kobiety najwazniejsze jest poczucie bezp ,oparcie i wsparcie jakie powinien dawać jej męzczyzna,nawet te silne tego potrzebują

Gość gość
Wiem, że tego potrzebują, ale dawałem jej tego za mało, chcę naprawić to.

Gość gość
jesli byliscie zareczeni a ona mimo wszystko zerwala to wydaje mi sie ze powinienes odpuscic. Ja po zareczynach zaczelam dopiero na serio mysleć czy faktycznie chce spedzić z tym facetem cale zycie i czy to jest to czego ja chce na zawsze. Na szczescie ja byłam pewna i chciałam tego choć poczatkowo sie wystraszyłam. Dzis jestesmy malżenstwem a myslę ze Twoja narzeczona nie chciala wiazac sie z Toba na cale zycie a to bardzo powazna decyzja.

Gość gość
bądź blisko,probuj odzyskac,wszystko jest możliwe :-)

Gość gość
jestem przesliczna i na serio nie wiem ale faceci to sa dziwni na kazdym kroku 333 www.youtube.com/watch?v=n08-SNPvLKk

Gość gość
Walcz do końca, a jak będzie już koniec to przestan. :)

Gość gość
Dzięki za rady!