Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w ciazy on nie jest ojcem wie o tym tesciowa ale bedzie milczec

Polecane posty

Gość gość

To strasznie skomplikowane, pogubilam sie w tym wszystkim. Kiedy rozmawialam z placzem o tym z tesciowa to wpierw wydarla sie na mnie ale potem przeprosila i powiedziala ze ze mna bedzie trzymala tajemnice. Zapytalam sie dlaczego, powiedziala mi ze przy mnie dojrzeal i zmienil sie dlatego musimy wziac ten slub. Bede jej wdzieczna do konca zycia.

Gość gość
Kłamstwo ma krótkie nogi. Kiedyś to wyjdzie, a ty dostaniesz po d***e i dziecko będzie najbardziej skrzywdzone. Nie daj Boże aby kiedyś maluch zachorował na coś poważnego i przy badaniach wyjdzie niezgodność genetyczna z "ojcem". Współczuję Ci głupoty.

Gość gość
bardzo to mało wiarygodne. Autorka rozmawiała z teściowa, że zdradziła jej syna? A tesciowa obiecała milczeć? Ciekawa jestem, która matka zrobiłaby cos takiego własnemu synowi. ja nie.

Gość gość
Moja koleżanka tak uszczęśliwiła męża, bo nie mogli przez pięć lat dorobić potomstwa. Z teściową i matką dogadała się na temat skoku w bok tylko dla dziecka. Po trzech latach od narodzin dziecko zachorowało na białaczkę i wtedy mąż dowiedział się, że nie jest biologicznym ojcem. Prawie im się małżeństwo rozsypała, ale ona w tym czasie była z nim w ciąży i robili testy na ojcostwo. Do matki i teściowej do tej pory facet ma żal. Na szczęście dwoje dzieci bardzo kocha i synka udało się im uratować dzięki przeszczepowi szpiku. Skomplikowane ale prawdziwe :/