Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pierwsze wypłaty 500plus

Polecane posty

Gość gość

hej mamy! orientujecie się może kiedy ruszą pierwsze wypłaty 500+ ? u nas w OPS powiedzieli przy składaniu że wypłaty będą dopiero w lipcu.... mają 3 miesiące na weryfikację wniosku + kolejny miesiąc na wypłatę, czyli 4 miesiące....

Gość gość
we wrześniu

Gość gość
a ja to nawet bym chciała,żeby w lipcu.wtedy by wyrównali i 2000 w jednym kawałku(bo ja na jedno wezmę ),w sam raz ,żeby np.na wakacje spożytkować :) Troche nie rozumiem tej sraczki-kiey?kiedy?kiedy? Wiadomo,że każdy grosz sie przyda,no ale bez przesady,to za co do tej pory żyliście? I nie piszę tego,jako osoba zamożna-nasz dochód na 4-os.rodzinę to raptem 4000 zł,w tym spłacanie kredytu mieszk.,ale jakoś ,jakoś ciągniemy...więc histerii pojąć nie mogę..

Gość gość
A ty lobuzie jeden, przytulam.

Gość gość
do gościa wyżej super że dajecie radę, zapewne masz też wsparcie w mężu mnie mąż zostawił zaraz po porodzie, córka mi choruje zaraz znów idziemy do szpitala i dodatkowe pieniądze akurat teraz są mi bardzo potrzebne-na leki, dojazdy (1,5 godz w jedną stronę) itp.... każdy ma inną sytuację....

Gość gość
Przecież tyle się o tym mówi... że wypłaty będą w ciągu 3 miesiący z wyrównaniem. Gdyby nie było prgoramu to musiałabyś sobie jakoś dać radę, więc nie zaglądaj co godzinę na konto, czekaj cierpliwie.

Gość gość
skonczcie już wałkować ten temat z 500 plus najpierw był codziennie temat czy bedzie to 500 plus, potem kiedy wnioski, a jaki dochód się liczy, a czy alimenty się liczą, teraz codziennie kiedy kasa. jakoś żyłyście bez tych piniedzy tyle lat a nagle wielkie halo, bo na leki i szpital nie macie.

Gość gość
W tv rano mówili że jeszcze w tym miesiącu oczywiście zależy ile wniosków w danym miejscu

Gość gość
ja jeszcze winsoku nie złożyłam nawet, pit też nie rozliczony, a ulga na dwoje dzieci przysługuje.