Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie sie lepiej żyje w domku jednorodzinnym czy w bloku?

Polecane posty

Gość gość
byla na ten temat sonda uliczna i ludzie sie wypowiadali ale glupio no ale nie wiem juz co z tymi tematami ale cieszyc sie zyciem to wazne 333 www.youtube.com/watch?v=n08-SNPvLKk

Gość gość
Mi chodzi czy wg was tu na forum i według ciebie (NAMYSŁÓW to miasto powiatowe w województwie Opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona)

Gość gość
Blok to taka klatka. Całe życie wychowywana byłam w bloku, a moje rodzeństwo pamięta jeszcze mieszkanie w domku z własnym podwórkiem. Moi rodzice przeprowadzili się z nami jak miałam 1,5 roku, a w domu została ciocia ze swoją rodziną. Zawsze braciom ciotecznym zazdrościłam zabaw przez całe dnie na podwórku, bo mi zostawały tylko spacery z rodzicami. Do tej pory mama żałuje, że zgodziła się na życie w bloku bez własnego podwórka i swobody.

Gość gość
Całe życie mieszkałam w domu z rodzicami. Dzięki temu nigdy nie zaznaliśmy spokoju - rodzice zawsze byli zaangażowani fizycznie jak i finansowo w naprawianie ogrodzenia, dachu, koszenie, odśnieżanie, porządkowanie podwórka, sadzenie, grabienie.. Dzieci oczywiście też :( Nigdy nie było nas stać na wakacje bo albo dach robili, albo piec wymieniali, albo kończyli drugą łazienkę :( Dopiero w bloku odetchnęłam :)

Gość gość
Mieszkania i domy mają swoje plusy i minusy, pytanie tylko co komu bardziej odpowiada, a że cenię sobie bardziej swobodę i aktywność na świeżym powietrzu pewnie wybrałabym dom, może być Villa Campina http://www.villacampina.pl/