Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dzis urodziny

Polecane posty

Gość gość

i praktycznie nikt nie zlozyl mi zyczen. Jestem osoba zamknieta, nie mam zbyt wielu znajomych, ale nawet wsrod nich nikt nie pamietal o moich urodzinach. Chcialam sie tylko wygadac :(

Gość gość
Wszystkiego najlepszego z okazji 100tnych urodzin 👄🌼

Gość gość
To ja sie dołącze :) dużo radości, miłości i prawdziwej przyjaźni Ci życzę 😘

Gość gość
Wszystkiego najgorszego i zostań pochowana na cmentarzu w Namysłowie bo NAMYSŁÓW to miasto powiatowe w województwie Opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Zdzisio ci zyczy duzo bzykanka i slodyczy;-)

Gość gość
w dniu twojego swieta ty palo rabnieta skladam ci te ziele bos glupia jak ciele:D

Gość gość
O matko, dziekuje <3 Jak mi milo! Dziekuje wszystkim! Nigdy nie dostalam tylu zyczen.

Gość gość
Autorko kochana ja tez dzisiaj mam urodziny. Witaj kochana. Ale milo bylo zobaczyc twoj temat . Wszystkiego najlepszego Sloneczko i duzo zdrowia Ci zycze i bardzo bardzo milego dnia.....

Gość gość
mój pies tez ma dzisiaj urodziny,po pracy idę mu kupić mały torcik :)

Gość gość
Autorko trolami nie przejmuj sie. Tu zawsze sa p***busy :):) olej ich

Gość przerost tresci nad forma
nie przejmuj się tylko wyciągnij wnioski, przynajmniej wiesz że mają na ciebie wyj****e. taka pewnośc duzo daje. poza tym co za róznica czy ktoś nie złozył czy mialby zlozyc tylko z grzecznosci, bo jakies powiadomienie mu wyskoczylo w telefonie czy z innych wzgledow jak 90% ludzi sklada zyczenia. takei zyczenia tez sa bezwartosciowe. te w tym temacie tez bo sa z listosci niestety. kiedyś jak ktoś będzie pamiętał to docenisz przynajminej wiec na wszystkim można się czegoś nauczyć.

Gość autorkaurodziny
Zadne zyczenia nie sa dla mnie bezwartosciowe. Nawet jesli obca osoba sklada zyczenia na forum, to wymaga to od niej poswiecenia czasu, nie kazdego na to stac, nie kazdemu chcialoby sie napisac kilka slow. Jak widac, nawet przyjaciolom sie nie chce. A tutaj pisza obce osoby, i to jest strasznie mile. Dziekuje wszystkim jeszcze raz. Dzien urodzin sie juz konczy, a mi o wiele przyjemniej dzieki tym paru slowom tutaj.

Gość gość
Najlepszosci autorko 🌼