Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moniczek95

nieśmiałość kontra przystojniak

Polecane posty

Gość Moniczek95

Cześć, mam prośbę byście mi doradziły/ doradzili co zrobić... a więc może się przedstawie mam na imię Monika i mam 20 lat. Tuż, niedaleko moego domu jest market, w którym pracuje pewnien facet, już od pierwszego razu kiedy go tam zobaczyłam bardzo mi sie spodobał! Jednak jest dość poważny, ale czuje jak przeszywa mnie spojrzeniem i robi to w taki dosyć specyficzny sposób, nie wiem czy dobrze wnioskuję, ale wydaje mi się, że mogłam mu wpaść w oko. Należę do typu dziewczyn nieśmiałych, które nie robią pierwszego kroku, jednak chciałabym to zmienić i się przełamać, więc może jakieś rady czy i jak to zrobić? boję się, że jest zajęty i, że się wygłupię albo co gorsza, że źle odczytałam jego "sygnały" bo przecież mogło to być zwykłe przyglądanie się.. sama już nie wiem, ale wiem tyle, że za to on mi sie bardzo spodobał i chcę coś w tym kierunku zrobić usmiech.gif

Gość gość
no moglo byc :D

Gość gość
Wez to *****cz i nieprawiczek pewnie

Gość Moniczek95
bylam konsultantka oriflame i nikt nie chcial tego kupywac , bo twierdzili ze to samo g/ówno , teraz jestem w avonie i o wiele wiecej ludzi kupuje i mowia ze są bardzo dobrej jakosci zwlasza perfumy

Gość gość
w markecie? gapił się bo pewnie myślał, że chcesz coś zaje/bać :D a ty głupia jakieś sygnały se wymyślasz hahahahaha

Gość Moniczek95
czuję , że go lovciam.

Gość Moniczek95
"Gość" nie ma to jak kulturalna wypowiedz. Tylko pogratulować! :) a ty "Moniczek95" nie podszywaj sie pode mnie pusta małpo :)