Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to może być ciąża?

Polecane posty

Gość gość

ForumGinekologiczne.pl – portal wiedzy Witam. Mam problem i nie mam kogo się poradzić. Otóż mam 19 lat i chłopaka. Do 26 marca 2016 byłam dziewicą. Ale tego dnia zdecydowaliśmy się kochać z moim chłopakiem. Tego samego dnia miałam dostać okresu. Z moim chłopakiem raczej uprawialismy palcówkę (glownie on mial swoje palce w mojej pochwie żeby przebić mi blone i mu się udalo). Wszedl we mnie penisem tylko raz bo mnie bardzo bolało ale miał prezerwatywe. Wszedl tylko czubkiem penisa bo mnie bolalo i wyszedl od razu. Ale od 26 marca nie mam okresu, a tego dnia powinnam mieć. Już 9 dni minęło. Odkąd przebił mi blone mam żółtą plamke codziennie na majtkach. Okresu brak. Dodam ze nie mam regularnych miesiaczek, w styczniu okres spóźnił się nawet 10 dni a w połowie marca byłam przeziebiona, gorączka itd. Czy to może być jednak ciąża?

Gość gość
Nie sądzę :) Jeżeli miałaś dostać okres 26 marca, czyli w ten sam dzień gdy straciłaś dziewictwo - miałaś dni niepłodne. Nie było możliwości zapłodnienia. Tym bardziej, że kochaliście się w prezerwatywie. Radzę się mniej stresować. Okres w końcu się zjawi.

Gość gość
nie martw się. Ciąża w takim przypadku jest niemożliwa. Ale możesz zacząć wyznaczać sobie fazy cyklu. Dzięki temu szybciej wychwycisz rózne anomalie. Bez problemu zrobisz to przy pomocy np afrodyty. To specjalny tester na ślinę.