Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Konfidentka z Radomia

Polecane posty

Gość gość

ur******* połaczenia konferencyjne z była laską swojego obecnego mena

Gość gość
Pewnie jest córka jakiegoś dawnego UB-eka , milicjanta, albo innego kapusia i od niego nauczyła sie tych esbeckich metod. jak wiesz ,ze tak jest skontaktuj się z bojowcami -narodowymi. Powiedz im o co kaman i czekaj na efekty. Czołem Wielkiej Polsce!

Gość gość
a ja z taka zerwałbym kontakt niech se dalej szuka jeleni, i wiedz ,ze nie robiłaby tego gdyby niemiala z tego korzysci majatkowej

Gość gość
normalna nie jest

Gość gość
ja spotykam się z taka jedna z Radomia, wypytuje najpierw o szczególy, potem zjnajduje innego faceta, ja jestem kolem zapasowym , poki co...ale robi wszystko bym do niej nie przyjeżdzal, na soacer najchetniej wyjdzie ale po zmroku albo z dala od miasta- w sumie dobrze, bo jeszce ktoś zobaczy- bylaby chryja . Wszystko bedzie robic aby tylko się nie przytulić itp, jeśli chce sie spotkaść to w terenie, na dworzu. Po wuj mi taka manipulantka słuchaJ powiedZ znormalnie-mma faceta- i kombinuje bym nie przyjezdzal, a ja do ciebie nie ma takiej opcji. OD TEGO SIE NIE UMIERA, WOLE BYĆ SAM I ZACHOWAC GODNOSC ,PREZENTÓW ŻADNYCH NIE BEDZIE -ZOSTANA SPALONE. a moje fotki- ktore w dobrej wierze ci dalem - będa krązyć po necie -przecież jesteś na poratalach spolecznościowych , malo? Wszystkiego dobrego na nowej drodze zyccia- beze mnie. "I bedzie co ma być"

Gość gość
Dzis chyba byłaś na Bridget Jones- ze swoim nowym facetem? Twoja sprawa. Nie proś mnie o nic i nie dzwoń zadzwoń lepiej do tych starych k...w z którzymi dzielisz się wiadomosciami o mnie, bo noe bez najnowszych wiesci o mnie zyc nie moga. I zaraż tego swojego nowego gacha wiesz czym- moze szybko umrze i przekaże ci majatek. Amen

Gość gość
tyle w temacie. wrocisz z randki , szukasz facetów i moich byłych bo moze nie do wszytkich dotarłas- POKAPOWALŁEM SIE STARA WYLENIAŁA, I ZDZIWACZALA CÓRKO KOMUCHA

Gość gość
Radom to fajne miasto-ostatni gasi światło.