Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odczuwam coraz większą złość na facetów

Polecane posty

Gość gość
Autorko po prostu nie skupiaj sie takna.nich. mysle ze desperacko potrzebujesz miec kogos i to daje sie wyczuc naewet z twoich postow a desperacja calkiem niezle potrafi odstraszyć. Zastanow sie co za tym idzie ze oni oieruja uwage na tamte dziewcxyby, czy one sa od ciebie lafniejsze moze w czyms lepsze bardziej wygadane przebojowe? I przede wszystkim pomysl co ty w sobie masz takiego unikatowego co cie od nich odroznia i mogloby wzbudzic zaintetesowanie potencjalnego chlopaka? Postaraj sie popracowac nad soba taj by nie vzuc siegorsza znajdz sobie cos co sprawo ze pocxujesz sie pewniej sama ze soba bez wzgledu na oceny zewnetrzne. Jezeli bedxiesz wutrwale nad soba praciwac na pewno ktos doceni twoje starania i wtedy nie bedziesz tak przeczulona na punkcie tego ze.odrzucil.ci jaks.jeden dwoch gostkow. Ja rozumiem to.ze.to.nie.jest za.przyjemnoe.doswuafczenie jeden facet ostatnio dal mi do zrozumienia ze jestem dla niego.za.slaba malo insirujaca autentycznie pozniej sie tlumaczyl ale.co.zostalo powiedziane juz sie nie odpowie.i.ja.sama nie potrafilam.wymazac tego.z.mojej glowynl. Przez jakis czas bylam wsciella.ale przede wszystkim on nawet nie statal sie mnie poznac jezeli chodzi o brak.sily to chyba ostatnoa rzecz.ktora.mozna mi zarzucic i co mnie.dobrze znaja o tym wiedza. Ale wracajac do tematu przypomnialam sobie ze mam w swoim otoczeniu gosci od.ltorych slyszalam ze jestem idealem. Ze wzgledu na atrakcyjbosc zainteresowania itd. I.nie mwoie tego po.to by wzbudzic jakies zachwyty nad soba, po prostu autorko jednym sie podobamy innym niekoniecznie. Moze ci faceci akurat byli z jakich wzgledow zainteresowani tamtymi dziewczynamo a byc moze spotkasz.takuego co dla odmiany bedzie zainteresowany toba a tamtymi nie. Moze po prostu masz jakiegos pecha i nie ma co.sie.tutaj doszukiwac wiecej. Musisz przemyslec sobie co stanowi.powod takiego obrotu spraw. Jezeli ro.uroda zawsze tez mozesz nad.nibapopracowac kupic ladny ciuch zrobic dobry makijaz zafrabowac wlosy? Sprawic tak zeby cie.zauwazali . Mozesz znalezc sobie tez ciekawe hobby to.juz wspominalam.o.tym wczesniej. Tylko.nie.skupiaj sie.tak.na.tej sytuacji.i pomysl jakie wnioski mozesz z niej wyciagnac dla siebie.

Gość gość
Och nie, wstrętne mężczyzny! Przecież oni powinni się do mnie ustawiać w kolejce i walczyć o mnie! Ale tylko Ci przystojni i bogaci rzecz jasna, nie jacyś pod-ludzie mający poniżej 180cm i nie zarabiający 7 tyś./miesiąc. PROTIP dla dziewczyn, którym jeszcze nie stuknęła trzydziestka i nie obudziły się z ręką w nocniku: Jak będziecie dzielić mężczyzn tylko na książąt i żebraków, i czekać tylko na tego pierwszego, to rzeczywiście skończycie jak księżniczki: Same w swojej wysokiej wieży. Tylko pilnował was będzie nie smok,a kot.

Gość gość
Co to ma do tematu? Autorka pisze ze to ja odrzucano nie na odwrot wiec kto tutaj jest księżniczką

Gość gość
Autorka nie napisała że była odrzucona przez mężczyzn, tylko że się nią nie interesują. A to już różnica. Nie ma takiej opcji, żeby mężczyźni całe życie się kobietą nie interesowali, chyba że jest po prostu nieatrakcyjna. Tylko że tutaj nie ma winy mężczyzn, a czysta biologia. Ktoś ma zostać twoim partnerem / mężem z litości? Sorry, to nie tak działa. Co z tego wynika: każda kobieta, jeżeli nie ma teraz, to MIAŁA zainteresowanie u płci przeciwnej. Znam już ( zarówno z pracy, jak i studiów ) już ze 20 kobiet, które płaczą że mężczyźni się nimi nie interesują. I ZAWSZE wygląda to tak samo: do 23 roku życia przebierały sobie w adoratorach: ten zły, ten zły, ten zły. JA zasługuję na najlepszego, a nie normalnego. Aż tu nagle przyszła 28 wiosna i adoratorzy przerzucili się na młodsze. I nagle zgrzyt i płukanie zębów, bo już nawet Ci przeciętni się mną nie interesują. I oczywiście to wszyscy mężczyźni są temu winni. Thank you, Disney!

Gość gość
10:41-Dokładnie tak :).

Gość gość
A co jeżeli faceci sie nie interesowali autorka w młodości i teraz? Może jest brzydka, nieatrakcyjna i wcale nie miała w czym przebierać

Gość gość
Wlacha czemu na nia naskakujecie jak zwykle wielce skrzywdzeni.chlopcy i wpychaja kobiety w jeden stereotyp

Gość gość
To oczywiście wina facetów że jest brzydka i nieatrakcyjna ;p Jak można patrzeć na człowieka i pomyśleć "ona jest brzydka jak noc". Po prostu powinni zamknąć oczy, odwrócić głowy, nie patrzeć na twarz a wszystko będzie ok! Podli faceci, takiej prostej rzeczy nie potrafią.

Gość gość
Może nie tyle brzydka co zaniedbana. Fajny ciuch, makijaż, fryz, ładne perfumy, uśmiech na twarzy, jeśli nadwage ma to popracować nad sylwetka, i byłoby zupełnie inaczej :)

Gość gość
Więc ponawiam pytanie: Mężczyźni mają się nią interesować z litości, jeżeli jest nieatrakcyjna? Napisałem wprost: jeżeli rzeczywiście jest, kolokwialnie mówiąc, brzydka, to nie jest to jej wina, ale też nie jest to wina mężczyzn. Złościć się można w tym momencie co najwyżej na biologię i genetykę. Ale jeżeli brzydka nie jest, a po prostu spławiała do tej pory swoich adoratorów, to wina jest tylko i wyłącznie po jej stronie.

Jeżeli masz taki problem związany z agresją zwrócona w stronę facetów to może warto skorzystać z jakiejś profesjonalnej pomocy i przegadać problem. Jeżeli coś siedzi w Tobie to warto się tego pozbyć. Polecam fajna poradnię http://psycholog-ms.pl/poradnia/ gdzie można porozmawiać na różne tematy i rozwiązać problemy.