Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta na poziomie

nie znoszę zniewiesciałych facetów,takich pierdołowatych

Polecane posty

Gość kobieta na poziomie

maminsynków,*****czy i alkoholików,tchorzów i kłamców,psycholi i agresorow lubię silnych opiekunczych odpowiedzialnych odwaznych ale nie takich w typie macho uczciwych i lojalnych,,o własnie takich lubię,,,dobrze jesli jeszcze mają rozum w glowie i poczucie humoru,,,ooo nie wspomniałam nawet o kasie ani wyglądzie ale tacy własnie męzczyzni mi imponuja

Gość gość
A ty reprezentujesz sobą cokolwiek, czy jesteś brzydką i zarozumiałą pannicą, która ma wymagania z kosmosu? :D

Gość gość
A wogole co to kogo obchodzi :)

Gość gość
do autorki: jaki poziom reprezentujesz, to już napisałaś. nic dziwnego, że trafiasz na takich. patologia, ciągnie za sobą patologię, znana prawda :P

Gość gość
To ja napiszę jakich mezczyzn ja uwielbiam, a więc takich przy których czuję się wyśmienicie :)

Gość gość szarik
dzienkuje za uznanie...moje ''drogie''Panie...

Gość gośćjmdag
p**dusie maminsynki tchórzliwe pierdołowate obrzuciły autorkę wyzwiskami od patologii hahaha tylko dlatego ze lubi silnych i odważnych ,pewnie gamonie nie mają jaj i wolą atakować wirtualnie

Gość gośćjmdag
ci sami pewnie by pomstowali na nią gdyby lubiła przystojniaków albo kasiastych,wtedy byłaby szmatą i dziwką,napisała ze nie znosi chamów i pijaków to logiczne ze patologią nie jest bo inaczej sama by do nich lgnęła

Gość gość
kobieta na poziomie dziś x A teraz powiedz z jakimi się zadawałaś :P Znowu wymaganie rzadko występujących ze sobą jednocześnie cech. Wymagasz bycia supermanem bo przecież Clark Kent ciebie nie interesuje.

Gość gość
kobieta na poziomie rozumie że każdy rozwija się w swoim tempie ,ma obciążenia psychiczne wszelkich rodzajów i zanim dotrze do punktu gdy jest wspaniały musi się nacierpieć,masz ogólnie poziom podstawowy bo mało widzisz