Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Filmik, na którym tępy przystojniak zagaduje do laski sucharami, ona daje mu num

Polecane posty

Gość gość

er i się rozchodzą. Powiem tylko tyle. Jeśli kobiety istotnie kręci takie zagadywanie na cwaniaka, amalgamat tanich sucharów, włoski do góry i zagradzanie drogi na mieście to ja nie jestem w stanie tutaj dłużej egzystować. Chyba popełnię samobójstwo. Facet chyba ani jednego zdania w całym tym bełkocie poprawnie nie złożył, a ten humor dorównuje gimnazjalnemu( za moich czasów ). Czy rzeczywiście tak to wygląda, że jak podchodzi do kobiet facet o dwie głowy wyższy, na cwaniaka, wali sucharami to one się potem z nimi umawiają? Już wiem, skąd tylu idiotów na planecie. To latorośle z seksu z takimi przygłupami. No nie? https://www.youtube.com/watch?v=ExQI0E27CZs

Gość gość
Gadane? Te nieskładne suchary to gadane?

Gość gość
No właśnie, i z tym się już zgadzam. Podszedł brunet z włoskami na żel 187 to już może p*dolić tak nieskładne, żałosne bzdury, a i tak KAŻDA da doopy.

Natury nie oszukasz. Nie ma co się nakręcać. Jeśli jesteś niski to szukaj niskiej dziewczyny. Pamiętaj po 30 dziewczyną włącza się zegar i tik tak. Ich wymagania spadają co do wyglądu oczywiście bo co do charakteru to raczej nie. Natomiast nastolatki i dziewczyny młode wolą mieć przystojnego faceta którym mogą się pochwalić i pokazać z nim szczególnie jeśli są ładne. Ale też niekoniecznie bo dziewczyny mniej urodziwe też chcą mieć przystojnego faceta i myślę że im też się należy. Ważna jest miłość a takie poznawanie dziewczyn i zaliczanie jest co prawda moda. Ale na dłużą metę każdy chce mieć kogoś na stałe.

Gość gość
Nie chodzi o moje problemy z kobietami, ja już w stałym związku jestem od dwóch lat. Chodzi o to, że już wiem skąd się tylu debili bierze i dlaczego każde następne pokolenie jest głupsze, bo jak się dało kobietom pole do wyboru i okazuje się, że wybór często pada na nachalnych, tępych przystojniaków 187, a jakie suchary i głupoty oni wygadują to już drugorzędna kwestia to nie ma się co dziwić, że mamy młodzież, która nie potrafi bez ściąg zdać podstawowej matury z matmy i boję się panicznie, że wśród takich ludzi będę musiał się kiedyś obracać, a co gorsza pracować.

Gość gość
Pytanie, czy scena nie była ustawiona. Pytanie drugie, które to podejście. Przecież nie umieści na youtube filmu, gdzie laska go zlewa 🖐️

Gość gość
Problem w tym, że przeraża sam fakt, iż jakakolwiek laska go nie zlała.

Gość gość
Powinien jej poezje zacząć recytować czy o fizyce kawantowej nauczać ? Jest ok, a ze bzdury :) w 5 min nie da sie pokazać nic więcej niz opakowanie, tembr głosu ...reszta na kawie. Naruralna selekcja :)

Gość gość
Jeśli była ustawiona to chyba logiczne, że go nie zleje. Chłop pewnie prowadzi kursy podrywania i potrzebuje reklamy. A że są ludzie, którzy wierzą w cuda... Że zeżarcie tabletki ich odchudzi, że krem zlikwiduje zmarszczki, że kurs zapewni im branie... Wśród ludzi zawsze byli idioci, zawsze znajdą się desperaci, którzy uznają, że warto zaryzykować. To dlatego szarlataneria zawsze była popłatna. Kiedyś sprzedawali relikwie i cudowne napoje, dziś jagody goi i wszelkiej maści kursy... :classic_cool:

Gość gość
Haha, ani jedno zdanie. ANI JEDNO bez błędu składniowego i gramatycznego nie zostało przez typa wypowiedziane podczas tych pięciu minut, pomijając już żałosne poczucie humoru i cwaniackie zwroty typu: czaję. No k*rwa, weźcie mnie zabijcie. BŁAGAM!

Gość gość
12:22 Smaczniutki materiał genetyczny i nie musi składnie mowić , to drugorzędna sprawa przy wyhaczaniu :)

Gość gość
Tia, taki brokuł. Zdrowy, śliczny i choć o mądrościach z nim nie pogadasz, czasem zagości na talerzu 🖐️

Gość gość
I ile ma wartości odżywczych ;) A tak na serio rożnie bywa z tym pierwszym wrażeniem;)

Gość gość
Niestety ale taka jest prawda

Gość gość
Mnie to jakoś specjalnie nie martwi :p

Pff mnie jeszcze gorzej zdarzało bełkotać albo prawie nic niemówiłem i laski same do mnie do lizania sie kleiły. Haha przypomniała mi sie taka jedna coś do niej gadam w klubie w ogóle nie na temat a ona sama do lizania nawet mnie niesłuchala.

Gość gość
Czyli jednak jesteście płytkie, tępe i puste. Tak jak myślałem. Ciekawe treści i intelekt to dla was g****o warte rzeczy. Lepiej trzymać się od kobiet z daleka, jeśli tak to wygląda, bo są puste i niebezpieczne.

Gość gość
Ergo: musisz pozostać przy chłopakach 🖐️

Gość gość
Laska nie jest ustawiona bo słychać podniecenie cała sytuacją w jej głosie. Ja takich sytuacji widzę setki na rynku we Wro jak idę od strony solnego aż do galerii dominikańskiej. Każda się zatrzymuje i gada z takim jeżeli koleś ma ze 190 cm i ładną gębę (jak kolo jest brzydki to też się nie zatrzyma) także gadki o tym że laski patrzą mniej na wygląd niż kolesie można między bajki włożyć. 80% to wygląd i do niego dopasowują cała resztę czyli czy kolo jest mądry zabawny itp. Pamiętam sytuację na imprezie jak przystawiały się do jednego typa bo właśnie wyglądał tak jak ten z filmiku i poszło info że jeden z kolesi na tej imprezie jest lekarzem , każda myślała że to właśnie ten bo mówiły nawet "to on, na pewno bo tak mądrze gada itp", jak się dowiedziały że tak naprawdę ten koleś jest od 3 lat na bezrobociu a lekarzem z impry jest mały gruby brzydki koleś w swetrze w rogu pokoju to miały oczy jak 5 złotówki. One kierują się wyglądem we WSZYSTKIM, cała ocena człowieka to u nich wygląd

Gość gość
12:38 Nie, nie jesteśmy uczymy sie od was i stosujemy na podobnych zasadach :)

Gość gość
Dobrze że faceci nie patrzą na wygląd. Te białe kozaczki u tlenionych blondynek z tipsami są tylko i wyłącznie dodatkiem do ich doktoratów 🖐️

Gość gość
Brunetos tak mają szare myszki po kielichu. Masz się czym chwalić :P

Gość gość
K*rwa, przez was dostałem silnych stanów lękowych, że świat przez te debilki zaludni się rzeszą niewyobrażalnie tępych ludzi, żądam natychmiastowej rekompensaty finansowej za to! Dawać hajs!

Gość gość
Ale też niekoniecznie bo dziewczyny mniej urodziwe też chcą mieć przystojnego faceta i myślę że im też się należy Tzn że brzydkim facetom należy się też ładna

Gość gość
12:40 Zgadzam się, większość kobiet nie zdaje sobie nawet sprawy, że to co bierze za charakter faceta i w czym niby się zakochuje to od początku są cechy wyglądu. Już z 20 metrów widząc faceta kobieta jest się w stanie zakochać, facet naprawdę wybitnie inteligenty, ale bez ładnych oczu, twarzy jest dla kobiety głupszy niż facet o skrajnym upośledzeniu umysłowym, ale atrakcyjnej twarzy. Albo we wzroście widzą nieuzasadnione cechy, jak dobre rokowanie na przyszłość, ambicję, wybitną osobowość i charyzmę, nieważne, czy facet rzeczywiście je ma, czy jest tchórzem bez przyszłości.

Gość gość
12:43 Bez histerii , nie znasz wyników badań odnosnie IQ potomstwa ? ;) Inteligencje dziedziczy sie wylacznie po matce ;) a zatem tatuś musi być tylko dobrym materiałem genetycznym ;)

Ja tez sie kiedys jednej spodobalem. Dzien pozniej widzialem ja z innym chlopcem. Co wlosy mial jak dziewczyna? Mowila mi ze sie go brzydzi on bluzke jej rozpinal