Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŻabAlka

kawa z szarlotką i lodami waniliowymi

Polecane posty

Gość gość
gosc k 2016.04.05 To jakies mieszkanie w suterenie? Bo chyba juz takich nie buduja. No chyba ze ktos zabudowal aneks?

gościu, g****o nas interesują twoje przeklejane posty, więc daj na wstrzymanie.

Tak długo jak Maciek się tu pojawiał będzie tak dlugo wklejki będą niestety Alu,nic na to nie poradzisz

Gość gość
gość 2016.03.31 Przykro mi, ale dawna pomoc zakonczona. Podziekuj za to gosc k, cappuccino i swojej glupocie. Zgłoś Maciek B 2016.03.31 No to spieprzaj. facebook.com/wyspapelnacudo

Gość gość
Maciek B 2016.01.12 Olka bardziej powinna szukac faceta w okolicy 60-70, nie pasujemy do siebie.

Gość gość
Maciek B 2016.01.12 Ja nigdy nie obrazilem na kafe nikogo poza Olka. Maciek B 2016.01.12 Olka dostala stanowisko kierownicze na dziale miesnym w Piotrze i Pawle. Maciek B 2016.01.12 "Ech Hunty, z tego co tu pisza, to przeznaczenia nie da sie oszukac" Czyli jednak powinienem zwiazac sie z Olka? gosc k 2016.01.12 Nie zartuj sobie Hunty oczko.gif Maciek B 2016.01.13 A jesli juz kupilas, to oddaj na parafie, moze ktos z biednych sie zainteresuje, choc tez nie sadze.

Gość gość
Maciek B 2016.01.13 Wiesz gdzie sie Agnieszka ubiera? W Massimo Dutti. Wiesz w ogole co to jest? A Ty tu wyskakujesz z jakimis babcinymi trepkami. Maciek B 2016.01.13 Olka, ale nie ubieraj czasem tych trepków. Maciek B 2016.01.13 Ty, swinia, a pamietasz jak pisalas w kwietniu do mojego ojca do pracy te maile? Poczytalismy sobie na swieta i ciotka Hanka tez byla i wszyscy swtierdzili, ze jestes nienormalnaoczko.gif Najwieksza beka byla przy tekscie, ze myslalas, ze moi starzy chodza na koncerty Geppert u Blaszczykoczko.gif

Gość gość
Maciek B 2016.01.22 Ja nie odrzucilem Olki, to ona mnie odrzucila. Po prostu nie wykorzystalem swojej szansy w odpowiednim momencie, przyznaje to dzis - balem sie, ze jestem dla niej za malo fajny. Ale to juz przeszlosc. Dzis Argen Ty masz szanse, nie popelnil mojego bledu i startuj.

Gość gość
LOL:D

Gość gość
Maciek B 2016.01.22 Olka to nie jest pierwsza lepsza, zna sie na muzyce i Radiowej Trójce. Maciek B 2016.01.22 I na fajnych butach sie zna. Maciek B 2016.01.22 "a ile ma lat?" 47, ale wyglada na 60. gosc k 2016.01.22 47? O kuzwa... Maciek B 2016.01.22 Wiek jak wiek, Gorniak tez po 40stce czy Agnieszka, a zobacz jak sie trzymaja i super wygladaja.

Gość gość
Maciek B 2016.01.26 Olka, a jak Twoj ojciec zginal? Maciek B 2016.01.26 I dlaczego pozbyliscie sie z matka gospodarstwa po jego samobojstwie? Maciek B 2016.01.26 To jak tata sie zabil? Maciek B 2016.01.26 Za trudne pytania? No rozumiem. Maciek B 2016.01.26 Ale jak to zrobil? Powiedz. Maciek B 2016.01.26 Rzucil sie pijany pod pociag, prawda? Maciek B 2016.01.26 Dlaczego to zrobil? Maciek B 2016.01.26 Moze zabil sie z Twojego powodu?

Gość gość
Maciek B 2016.01.26 Ale dlaczego Twoj ojciec rzucil sie pijany pod pociag? Nigdy cie to nie zastanawialo? Maciek B 2016.01.26 Ja wiem, ze to bedzie z Toba do konca Twojego zycia, tylko zastanawiam sie co Ty i Twoja matka, jakie musialyscie byc wobec niego zle, ze facet, ktory mial gospodarstwo rzucil sie pijany pod pociag. Zastanawialas sie kiedys nad tym? Maciek B 2016.01.26 Chcialbym wiedziec jak to wygladalo, jak on to dokladnie zrobil i jak po tym wygladal? W jaki sposob polozyl sie na tych torach. Umiesz to opisac? Maciek B 2016.01.26 Aha i czy ojciec umarl na miejscu czy byla jakas reanimacja, karetka i te sprawy. Maciek B 2016.01.26 Polozyl sie tak o! i go przejechalo, czy jak to bylo? Ps. nie sadzisz, ze to troche prymitywny i barbarzynski sposob na pozbawienie sie zycia?

Gość gość
Maciek B 2016.01.26 Po ucieciu nog w kolanach powinien przezyc. Maciek B 2016.01.26 Tak, bardzo sie ciesze, ze znow jestes w urzedzie pracy. Maciek B 2016.01.26 "Rondel, jesteś podły. " Ja jestem Maciejkiem, a Maciejek jest dobry dla ludzi dobrych, a zly dla ludzi zlych, a Olka, to zly czlowiek. "i to do ciebie wróci, w sumie już wróciło." Biore na siebie calkowita odpowiedzialnosc za to co pisze i robie. "Nie wiem, jak obrzydliwym gnojem trzeba być, żeby wmawiać kobiecie, że samobójstwo jej ojca było jej winą." Po prostu pytam. "Jej ojciec był alkoholikiem i nie była niczemu winna, była tylko ofiarą zaistniałej sytuacji." O to sie pytam, bo moze byc taka sytuacja, ze jej tata rzucil sie na tory z jej powodu. Maciek B 2016.01.26 @gosc k: Olka nie ma charakteru.

Gość gość
Maciek B 2016.01.26 Olka, a pochowaliscie go razem z tymi odcietymi nogami, czy co z nimi zrobiliscie? Maciek B 2016.01.26 Ale co zrobiliscie z nogami ojca? Maciek B 2016.01.26 Wez Ty lepiej dobrze przejrzyj matki zamrazalnik, bo moze sobie wziela na pamiatkeoczko.gif Maciek B 2016.01.26 Oh, wait, przeciez Ty mieszkasz z matkaoczko.gif

Gość gość
Maciek B 2016.01.26 "jaja to robił rondel pytajac o nogi jej ojca to dopiero była zenada nie na miejscu oczywiscie twoj ulubieniec bez winy hipokrytko" To prawda, nie bylo to fajne, ale dla moich osobistych wrogow (bardzo ciezko nim zostac, bo o glupoty sie nie gniewam) - jestem bezwgledny i okrutny, po prostu wylaczaja mi sie jakiekolwiek skrupuly, no taki juz jestem po prostu

Gość gość
Maciek B 2016.01.31 Poza tym Zaba jest ladna, a Olka to pasztet.

Gość gość
Tak to jest rozmawiac i kolegowac sie z rondlem TRAGEDIA:(

Wiesz gdzie sie Agnieszka ubiera? W Massimo Dutti. Wiesz w ogole co to jest? x Jebłem, Massimo Dutti, sklep jak sklep , ceny takie same jak w sklepach odzieżowych z dobrą gatunkowo odzieżą,nic nadzwyczajnego, ale dla rondelka jak widać jak ktoś się w wranglerze nie ubiera, a wybierze sklep o egzotycznej nazwie w którym nota bene ceny podobne do tych w Wrangler,czy Mustang,, to już jest szychą :D

Gość gość
juz widze jak rondel ubiera sie tylko w samych firmowych sklepach:D ma moze pare rzeczy na krzyz firmowych i tym sie chwali:D

Gość gość
Maciek ma ryj jak NIEWYPAŁ