Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skóra po cc...?

Polecane posty

Gość gość

Jestem 2 lata po cc i nadal mam słabe czucie na skórze brzucha. Czy, któraś mama też tak miała?

Gość gość
Ale czucie już nie wróci w tym miejscu. Przecież oni nerwy przecinają przy cesarce.

Gość gość
Tylko ja mam słabe czucie od blizny prawi do pępka.

Gość gość
A tak szczerze, po co ci czucie tam? Uniemożliwia ci to normalne funkcjonowanie?

Gość gość
Nie przeszkadza mi to w niczym. Chciałam po prostu wiedzieć czy to normalne.

Gość gość
Ja mam normalne czucie

Gość gość
Ja na początku prawie nic nie czułam. Pytałam lekarza czy tak ma być powiedział, że do roku czasu czucie powinno wrócić, i że do tego czasu mam uważać żeby sobie krzywdy niezrobic. Teraz jest już dużo lepiej ale to nie to samo co na reszcie brzucha.

Gość gość
Mnie też położna mówiła, że do roku czucie powinno wrócić. Jestem 7 miesiecy po cc i mam troszkę tylko lepsze czucie niż zaraz po. W ogóle mi to nie przeszkadza w niczym.

Gość gość
Ja mam praktycznie normalne czucie, no moze w okolicach blizny w niektorych miejscach jest minimalnie zaburzone.

Gość gość
Mi też to nie przeszkadza. I tak już pewnie zostanie skoro do roku miało wszystko wrócić do normy a nie wróciło po 2.

Gość gość
Jestem po dwóch cesarkach od pierwszej minęło prawie trzy lata, czucia nie mam od blizny w górę (tak do połowy od pępka) niestety tak już pozostanie i szczerze? Wisi mi to mam ważniejsze problemy w życiu niż zajmowanie się blizna po cesarce.

Gość gość
Jestem po dwóch cesarkach od pierwszej minęło prawie trzy lata, czucia nie mam od blizny w górę (tak do połowy od pępka) niestety tak już pozostanie i szczerze? Wisi mi to mam ważniejsze problemy w życiu niż zajmowanie się blizna po cesarce.

Gość gość
ja mam normalne czucie za to skora mi trochę zwisa, czy cos mozna z tym zrobic? A dodam ze szczupla jestem tylko wlasnie kawałek skory mi został,nieduzo ale jednak tak głupio trochę.

Gość gość
Na zwis tylko operacja.

Gość gość
Tez mam ten problem jestem szczupła niektórzy mówią, że aż za bardzo a skóra na brzuchu dalej jest, dodam, że ćwiczę i mięsnie brzucha mam twarde i mocne. Masuje to, kręmuje i nic. Jest to niewielka ilość skóry ale jednak jest. Może są jakieś zabiegi mniej inwazyjne niż operacja?