Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dość!

Polecane posty

Gość gość

Facet mnie nie szanuje,niejednokrotnie mnie uderzył.Dziś np wyżywał się na mnie ,bo jest przeziębiony.Zrobiłam mu mleka z czosnkiem i dodałam o 2 ząbki czosnku więcej to mnie wyzwał od P*lonych bezmózgów i jeszcze na dodatek mam podejrzenie,że mnie zdradza.Ja mam 26 lat on 38 i jesteśmy 5 lat ze sb.Chciałam od niego odejść,ale wróciłam jednak.Mam nieraz ochotę go albo zdradzić albo w d kopnąć.Muszę się wyżalić,bo w realu nakładam maskę i nie chcę widzieć pewnych rzeczy.

Gość gość
puszcze sie z pierwszym chetnym, zegnam

Gość kawał chłopa
To jeszcze nic. Ja to mam przesrane. Jestem ciężko chory, gorączka, katar, kaszel, w kościach łupie, proszę moją babę, żeby mi zrobiła mleko z czosnkiem, a ta idiotka nawaliła tego tyle, że wyszedł czosnek z mlekiem. No nijak się tego nie dało wypić. Zdenerwowałem się, opieprzyłem gówniarę a ona sobie wkręciła, że mam kochankę. Ludzie, mam kochankę bo miałem czelność się na nią rozzłościć

Gość gość
Musiałam wylać to tutaj,bo to jedynie uchroni mnie przed zabiciem swojego chłopa,z premedytacją.A nie chcę swoich najlepszych lat w pierdlu spędzić przez dziada:P Chociaż,zamiast czosnku mogłam w sumie mu cyjanku dosypać,no ale nie.