Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

samotne matki zawsze na pierwszym miejscu stawiaja dzieci

Polecane posty

Gość gość

swoj czas trzeba podporzadkowywac jej i jej dzieciom, jak ona ma troche wolnego czasu to Ty tez musisz miec, jak zajmie sie swoimi dziecmi i znajdzie troche czasu ale niestety Ty juz tego czasu nie bedziesz juz mial to zaczyna byc zdenerwowana, ze nie spedzacie razem czasu, i nic ja to nie interesuje ze miales kilka godzin czasu dla niej ale niestety ona poswiecala go dzieciom,

Gość gość
No i bardzo dobrze. Dzieci są najważniejsze, czy dla samotnych czy niesamotnych matek.

Gość gość
bo to są jej dzieci i zawsze będą jej dziećmi. Ojciec tych dzieci w*****ał ją i zostawił, ona o tym pamięta. Przecież ty, który nie jesteś ojcem jej dzieci, jeszcze łatwiej się z nią rozstaniesz. Dlaczego miałaby poświęcać ci więcej czasu niż swoim dzieciom, dzisiaj jesteś, jutro cię nie będzie.

Gość gość
rozumiem to tylko nie rozumiem tego doaczego ma do mnie pretensje ze z nia nie przebywam gdy ona zajmuje sie swoimi dziecmi, nie rozumie tego ze tez chce troche czasu dla siebie po pracy

Gość gość
samotne matki to ściery i z takimi nie powinno się wiązać

Gość gośćjmdagj
to daj im spokój i nie wiąż sie z nimi,kto ci każe?nie życze sobie żebys obrażał te kobiety bo znam takie które są przyzwoitymi ludźmi ciężko pracującymi bo tatuś dziecka sie ulotnił i nie poczuwa do płacenia na nie

Gość gość
Typowe myślenie faceta. Może Ty jesteś z tych, który zaruchał, zbrzuchacił i spierdolił ? Dla każdej matki - nawet mężatki dzieci będą najważniejsze - facet może się zawsze ulotnić. Zresztą jestem ciekawa czy gdybyś samotnie wychowywał dzieci to każda pierwsza lepsza kobieta będzie dla Ciebie ważniejsza od dzieci ?

Gość gość
7.26 sory, ale mów za siebie. Męża kocham bardziej od dziecka, gdyby było na odwrót, to zachaczało by o pedofilię. Zdrowa kobieta kocha bardziej mężczyznę, nie dziecko :)

Gość gość
nie rozumiecie mnie, chodzi mi o to, że czas który mogłyby poświęcić mężczyźnie poświęcają dzieciom i nie mają go później dla mężczyzny albo mają czas wtedy gdy mężczyzna już go nie ma danego dnia i robi z tego ta kobieta problem,

Gość gość
No i to naturalna kolej rzeczy. Ogolnie dziecko powinno być najważniejsze dla rodzicow.

Gość gość
to dlaczego później ma do kogoś pretensje, że ten ktoś już nie ma dla niej czasu?

To zrozumiałe i im się chwali, że dzieci są dla nich najważniejsze. Stanowi to jednocześnie wystarczający argument, żeby omijać je szerokim łukiem...

zawsze szczery - Nie ważne kogo interesuje. Na tym polega idea tematu na forum, że ktoś zakłada temat, a reszta dorzuca wnioski. Skoro ciebie to nie interesuje, to czemu czytasz... Poza tym naucz się czytać ze zrozumieniem, bo nie piszę o swoich osobistych poczynaniach, tylko o potraktowaniu problemu w sferze czysto teoretycznej...