Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Napalona Malinka

Czy faceci wolą u kobiet wielkie cycki czy wielkie tyłki? Co was bardziej kręci?

Polecane posty

Gość Napalona Malinka

Czy faceci wolą u kobiet wielkie cycki czy wielkie tyłki? Co was bardziej kręci?

Gość gość
szarik lubi wielkie dup.y, bo jak mu sie psi q**s sklei z picza, to moze sobie przez godzine pospac na jej du/pie

Gość gość
Ja uwielbiam u kobiet duże jędrne tylki strasznie mnie pociągają ale cycki tez żeby nie byly za male

Gość gość
Wszystko ma byc wielkie! Baba to baba: d... i cyc sie licza! Duze, zeby bylo za co zlapac! Mniam! ///////// Chlopcy maja male pupki, ale chlopcow nie chcemy! Bleeeee

Gość gość
Zaruchàlbym taka babkę!

Gość gość
Mnie osobiście kręcą duże, wydatne pupy. I wolę dużą pupę, kobieta może mieć nawet małe piersi. Wielki tyłek nie z zaniedbania ale z natury. To znaczy kobieta musi być zadbana i w miarę zgrabna przy tym, ale tyłek duży. Wtedy jest sexy. Facet 25.

Gość gość234234
Mnie nie kręcą ani duże piersi ani duże tyłki. Na ogół duże piersi strasznie zwisają i trochę też głupio gdy jeden cycek jest prawie wielkości głowy właścicielki, co nie? Raczej duże piersi mnie brzydzą i na pewno nie chciałbym mieć żony z takim buforem. Co do tyłka to też gdy jest duży to jakoś mnie bardziej dopycha.

Gość gość
cycki!

Gość gość
Pupa bo uwielbiam jak kobieta na mnie siedzi. Jak ma czym usiąść to jestem w siódmym niebie. Lubię czuć tę miękkość i ciężar kobiety.

Gość gość
Oczywiście ze tyłeczek jest fajniejszy i bardziej kręci niż piersi, ale czy koniecznie musi być to od razu wielki tyłek? Wielki tyłek to raczej u kobiet otyłych, a ja wolę te szczupłe, normalne :)

Gość gość
tyłek ma być krągły i cycki duże :)