Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy bezrobotna kobieta nie powinna wychodzić za mąż?

Polecane posty

Gość gość
ja nie dajac nic w sensie finansowym daje mnostwo w kazdym innym sensie, wiec o co Ci chodzi ?

Gość gość
"ja nie dajac nic w sensie finansowym daje mnostwo w kazdym innym sensie, wiec o co Ci chodzi ? " MOIM ZDANIEM to się nie wyklucza, można i dawać w sensie finansowym, i w każdym innym równocześnie. I tyle. Ale nie wyzywam przecież nikogo od molestowanych dzieci, jak to tutaj wobec kogoś już padło, więc nie widze bym pisała cokolwiek niestosowanego. A tu padają jakieś zarzuty o układach bo kobieta SAMA uznaje, że też chce zarabiać.

Gość gość
slowa o ukladzie padly, bo autorka nie chce byc utrzymanka.Dokladnie takich slow uzyla i do niej byla odpowiedz. A Ty sie czepiasz na zapas. Jesli ludzie sie szanuja to wszytsko gra, mimo ze innym sie moze nie podobac. Mnie tez gnębia za to , ze nie pracuje ni ebiorac pod uwage faktow dlaczego tego nie robie. Z reszta co komu do tego, nikt mi na chleb nie daje :P

Gość gość
Chłop ci na chleb daje,na podpaski tez !

Gość gość
nie uzywam podpasek:)

Gość gość
a ja powiem tak. nie sztuka jest znaleźć staż czy prace kiedy się jest studentem. jesli ktoś np. studiowal kilka kierunkow na raz, bral kase od rodziców, to potem musial im pomagać w wakacje w ich firmie. potem moga dojsc ci problemy zdrowotne i mozesz miec przestoj w karierze - nigdy nic nie wiadomo. co do stazu to juz tak mialam, szybciutko znalazlam, przez 2 miesiace wypruwalam z siebie zyly, masakrycznie upalne lato a ja sleczalam nad projektami, polowa nocy zarwana, pracodawca robil wielkie nadzieje na zatrudnienie i co. po 2 miesiacach nagle zmienil spiewke i podziekowal pomimo ze bylas najbardziej chwalona. zatrudnil sobie znajomkow, a ty bylas tam tylko dla niepoznaki- zeby podsuwac pomysly, ktore oni sobie potem wykorzystali. i tak zostalam na lodzie, ze stresu zaczelam lysiec, 5 miesiecy siedzenia w domu i czekania az wlosy odrosna - uwierz mi nikt nie zatrudni mlodej kobiety, ktora ma przeswity na glowie. nie mowiac juz o ilosci kasy jaka musialam wpakowac w leczenie lysienia i badania, bo oczywiscie wielkim problemem jest wypisanie przed lekarza skierowanie na zelazo, a co dopiero inne hormony. po tym wszystkim polecam wam nie stresowac sie niczym w zyciu, miec wy.j****e bo moze was spotkac to samo co mnie. lepiej nigdzie sie nie spieszyc, bo co ma byc to bedzie.

Gość gość
gość dziś "ja nie dajac nic w sensie finansowym daje mnostwo w kazdym innym sensie, wiec o co Ci chodzi ? " MOIM ZDANIEM to się nie wyklucza, można i dawać w sensie finansowym, i w każdym innym równocześnie. I tyle. xxx i tutaj grubo się mylisz! od razu widać że nie męża ani dzieci - jesteś po prostu wredną teoretyczką