Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ss123

świadome sny?

Polecane posty

Gość ss123

Od ok 3 lat często wystepuja u mnie świadome sny. Kiedyś zdarzało się to raz na kilka miesięcy. Teraz dużo częściej. Od jakiegoś czasu zawsze podczas ww snu,znajduje się na mojej ulicy,która jest jakby opustoszala. Zazwyczaj mogę latać,jednak im wyżej wzlece tym mocniej potem upadam na ziemię i odczuwam ból. Nieraz zdarza się ze nie mogę się wybudzic,próbuje zabić się w śnie jednak ja każdym razem trafiam na moja opustoszala ulice.I tak po kilkanaście razy,aż rzeczywiście uda mi się obudzić. Przez takie akcje często budzę się niesamowicie zmęczona. Piszę tu bo zastanawiam się czy ktoś jeszcze tak ma? Często zdarza wam się świadomie śnić? Przyznam że trochę mnie przeraża to ze moje sny nie są takie jak wszystkich. Czy to wgl normalne?

Gość gość
To nie sa swiadome sny bo nie panujesz nad nimi, sa to zupelnie zwykle sny jak wiekszosci ludzi

Gość ss111
Panuje nad swoim zachowaniem ale nie nad otoczeniem w jakim się znajduje. Jestem świadoma tego ze śnie więc sądze,że są to świadome sny

Gość gość
oj już nie pamietam kiedy miałam świadomy sen ... dawno temu teraz mam tylko jakies urywki może fragment jakas rozmowa. W czasie rzeczywistym trwająca może z 2-3 minuty albo mniej. Świadome sny miałam w podstawówce i szkole sredniej. kiedys taki z******ty mialam że jak sie przebudziłam to zmusiłam się do snu by dalej kontynułowac :P

Gość gość
przeczytaj sobie broszurkę pod hasłem : Anna - Zaufajcie Maryi to wówczas (jeśli uznasz ją za cenną) pojawią się tobie sny pielgrzymkowe w których będziesz brała czynny udział. Ja po przeczytaniu tej broszurki od roku, w każde dni : 11,12 , od 20 do 22 dnia każdego miesiąca we śnie (nad ranem) uczestniczę w wielotysięcznych zjazdach pielgrzymkowych i mam tam wiele znajomych. Wszystko dzieje się bardzo realnie i wiele przeżywam tam radości.